Presentsnåljåpar – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Presentsnåljåpar

Jag är verkligen ingen som trugar efter fina gåvor. Jag blir på riktigt lika glad för ett teckning som ett par lyxiga örhängen. Det är alltid ansträngningen och omtanken som räknas. Hellre något personligt än något dyrt. Men det finns inget värre med människor som ALLTID skickar superdyra önskelistor och tar minsta lilla chans att kamma hem “gratisprylar”. Det är fine än så länge, jag tycker det är kul att ge människor presenter som dem blir glada av istället för att bara köpa “dussingåvor” – ge något för att ge. Men det som INTE är okej är att de där presentknarkarna är totalt ointresserade av att ge tillbaka. Alltså så märkligt. Presentsnåljåpar är vad dem?! Jag tycker det säger otroligt mycket om en persons inställning till det mesta. Eller hur? Jag nöjer mig inte med någon under 5000 kr men när jag ger något till dig tar jag något för en hundring. Ett girigt beteende. Alltså det kanske handlar om vad de har för inställning och attityd mot en, det får ju stå för dem. Men det är märkligt att det ska vara en sådan ojämnvikt. Skulle man köpa motsvarande present till personen i fråga, alltså runt hundringen. Då skulle det ju närmast vara en krigsförklaring. Förstår ni vad jag menar? Jag skiter egentligen i ifall jag får en gåva för en hundring men då ska inte den som ger närmast kräva en kristallvas år efter år. Det är laddat det där med presenter. Kan ni inte berätta om era värsta presentsnåljåpar.

boite-cadeau-ouverte-orange11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ambari

  Här finns det en del historier tyvärr. Det kan väl också bottna i att vissa tycker det är så roligt att ge bort presenter, leta gåvor då man anstränger sig för att hitta det rätta. Sen är det svårt att inte bli lite besviken när man själv får en chokladask. Dyrt betyder inte= fint jag skulle bli jätteglad för kantareller men det är trist med ogenomtänkta presenter.

 2. Mini

  Alltså definitionen av en presentsnåljåp ligger väl just i mottagarens öga. I bland har jag givit egenplockade kantareller. Då har jag på avvägar fått höra att “det därvarsjukt snålt”. Dock tyckte jag att det var fint och hade själv blivit glad över detta. Mao jag lägger ingen energi på att någonsin värdera en gåva . Smaken är som röven, klöven! 😀

 3. Milla

  Min bror, suck. Förra julen fick jag nog och sa till honom att han inte behövde köpa till mig och min sambo utan bara till min son. Jag tänkte då att han kanske köper en ordentlig present, jag menade ju liksom att han skulle lägga pengarna min present skulle ha kostat på en present till sonen istället men det fattade han nog inte alls.. Sonen fick en ikea boll för 10:- …

 4. josefina

  Vi har vänner som alltid skickar önskemål på presenter när deras barn fyller år.Presenter i prisklass 300-500.När våra barn fyller år kommer dom med kritor och målarbok för 50 spänn….Förra vintern köpte jag en film för 99kr när deras son fyllde år.Dom har inte hört av sig sen dess…

 5. Sofie

  Så sjukt irriterande med presentsnåljåparna och de verkar vara väldigt många!! Bara ett par exempel: en Noblesseask i 30-årspresent (!!!)
  Det är ju knappt ens nåt man tar med sig en vanlig tisdag.. En vinflaska som de sen propsar på ska öppnas och drickas direkt med dem. Helt fel enligt mig. Skulle kunna fortsätta.. Skäms å deras vägnar men de har inte vett att göra det själva tyvärr!

 6. Jennifer

  Åh jag tänker bara på big bang theory och sheldons inställning till presenter. Han anser att om han får en present för 50 dollar så är han skylldig att nästa gång ge en present värd 50 dollar. Så när Howard ska gifta sig och sheldon får en “bestman gift” värd 100 dollar och sheldon inser att sås snipan han gav howard bara var värd 88 dollar plus ett kort för 2 dollar så måste han ge howard 10 dollar så att de är kvitt. Jag tycker det är lite av en tankeställare 🙂

Comments are closed.