Anitha Schulman

Masters of sex

Håhå äntligen en ny serie som verkligen är i min smak från HBO längtar ohämmat efter nästa Girls säsong men får ett mycket bra substitut här i den hyllad Masters of sex. Kolla verkligen in den här!

Michael Sheen och Lizzy Caplan har huvudrollerna i serien Masters of Sex där de porträtterar pionjärerna inom det vetenskapliga området om männi­skans sexualitet, William Masters och Virginia Johnson. Serien skildrar Mas­ters och Johnsons ovanliga liv, kärlek och och deras entré på popkulturens arena. Tillsammans genomför de banbrytande studier om den fysiologiska aspek­ten av människans sexuella respons. Som med de flesta visionärer, är deras egna liv utan tvekan mer fascinerande, komplext och avslöjande än den vågade forskning som blev början på den sexuella revolutionen och gjorde dem världskända.

Masters of Sex är mycket omnämnt i svensk press och har fått utmärkelsen av TV Critics som en av “de mest ex­alterande serierna under 2013”. Första avsnittet ligger uppe på HBO Nordic.

I samarbete med HBO Nordic.

Episode 101

Apropå sex. Jag satt på en tjejmiddag för ett tag sedan där det flitigt diskuterades om tjejer porrsurfade eller inte. Kan vi inte här göra en anonym och ovetenskaplig undersökning på detta i kommentarsfältet? Sjukt spännande!

Porrsurfar ni eller inte?

SHOOT, Gud så spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bjassen

    ha ha är det såååå spännande att se hur en tjej som kollar porr ser ut? aldrig fått så många sidvisningar via en kommentar som här. I vanliga fall 2-3, denna kommentar har genererat i redan 30 sidvisningar. Galet.

  2. grete

    Alltså min HJÄRNA tänder ju inte alltid på det så utspelar sig i videosarna. Men min vagina reagerar inte riktigt likadant. Jag kan kolla på gruppsex och sådana saker som jag ALDRIG skulle ens få tanken på att göra i verkligheten men som – när jag ser det i en video och andra som gör det blir hett. Eller typ en tjej som suger av flera olika män, det är ju vridet och förnedrande och återigen ingenting jag själv skulle vilja prova på men det kanske är därför jag bli upphetsad av att se på det. För att det inte är ’verkligt’, och nästan abstrakt, och ’förbjudet’. Jag kollar inte jättemycket, det går lite i perioder men någon gång i månaden i snitt skulle jag tro.

    Jag tycker att fler tjejer borde kolla. Och sen kan man givetvis tycka att det ger en skev bild och att det är mest fokus på mannens tillfredsställelse – absolut, och jag skulle verkligen välkomna mer jämställda videos där det fokuseras mer på kvinnans njutning och hon inte blir något jävla objekt som ska suga tills hon kräks och få örfilar och gud vet allt vad som finns där ute. Men det känns ju som att inte alla tjejer väljer bort det av den anledningen utan för att det känns smutsigt och för att porr inte är någonting tjejer kollar på. Utan att ens ha gett det en chans.

  3. Jasmine

    Jaaaa, senast inatt.
    Det är svårt att hitta bra clip!
    Jag hittade en del clip på en och samma man som verkligen går in för det till 100%.
    Helt vanlig sex men han spelar en den äldre mannen och han låtsas att bli alldeles till sig över att ens få ha sex. Så han är ivrig … Lol, och har en väldigt stor penis också!! 🙂 ha ha

    Annars är gay sex rätt sexigt ibland, snygga män :O mmmh!
    Lite gang bang, ett runkclip, kanske S/M ibland
    Synd bara att det är så lätt att tröttna och klicka vidare därför att många verkar inte ens gilla vad de håller på med, och om man ser att tex tjejen bara spelar så blir det helt ointressant, äckligt till och med :/
    Eller man ba’ tänker att hon blir ututnyttjad och det är helt antändande men vanligt i branschen kanske.

    Ren nyfikenhet och easy access gör så att man kollar och ingen älskare just nu.

  4. R

    Mais oui! speciellt nu när jag och min kille har långdistans. Men måste säga att jag inte diggar de plastiga och (uppenbarligen) fejkade videosarna. Erotiska noveller online är också nice…

  5. L

    Porr tilltalar mig inte. För grovt och okänsligt i min smak. Har däremot sökt efter filmer typ Emanuelle på nätet.

  6. Emelie

    Inte alls! vet inte varför, mina fantasier går ut på att ”förlänga” sexscener från film/tv-serier typ.. men värt att nämna är att varje gång detta ämne kommer upp bland vänner tillhör jag en minoritet. är övertygad om att de flesta tjejer porrsurfar! (jag är 20 år)

  7. Emelie H

    Absolut! Jag ser helt ärligt ingen anledning till att kvinnor skulle göra det i mindre utsträckning. Det är inget jag skäms över alls, varför ska jag göra det mer än vad en man skulle göra? Sluta skämmas, njut istället 🙂

  8. Jools

    Jag är 34 och har gjort det kanske 5-6 gånger. Alltid lite skamfyllt vilket jag kan störa mig på. Men sen kollar jag i Max 2 min för det är så vansinnigt osexigt och jag blir inte alls kåt. Sitter mest med en konstig min och funderar om det verkligen är skönt.
    Inget jag går igång på alls.
    Var ihop med en kille som satte på porr i bakgrunden när vi skulle ligga. Jag har aldrig varit så hämmad och passiv som då.

Comments are closed.