Anitha Schulman

Fråga Anitha

Låt oss ha ett litet kvartssamtal. Det väldigt länge sedan. Låt mig få höra allt om vad som skaver i era hjärtan. Jag vet inte om jag kan lösa era bekymmer men åtminstone ge er ytterligare ett perspektiv.
Fråga på!

20131014-102225.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Åh jag är kanske för sen men tar chansen ändå för det finns något som skaver så mycket i mig. Jag är 23 år och har precis gjort slut med min sambo efter ett långt förhållande. Egentligen har inget varit dåligt mellan oss, vi har alltid haft en väldigt fin relation, aldrig bråkat särskilt mycket utan genomgående haft det superhärligt. Han är verkligen en sån kille som jag behöver, han lyckas få mina bästa sidor att blomstra och jag skulle så gärna vilja att han var den jag ”slog mig till ro” med sedan. Problemet är dock att jag även innan honom hade ett långt förhållande och inte riktigt känner att jag fått leva ut mina singelår. Jag umgås mycket med mina vänner och ofta var det på bekostnad av vår tid, men jag behövde liksom aldrig ha dåligt samvete för han blev aldrig arg eller sur utan jag kunde alltid vara säker på att han bara skulle bli glad när kg ville hänga nästa gång så att säga. Inga krav på mig, alltså.

    Nu känner jag lite samma sak, det spelar ingen roll om jag lever ut som fan ett tag och sen kanske (definitivt) ångrar att jag gjorde slut, han kommer liksom alltid ta emot mig med öppna armar.. Vill verkligen inte vara sådan, så därför försöker jag få rätsida på allt detta nu innan det går för långt. Har du några kloka synpunkter på vad jag ska göra?
    Stor kram

    1. Anitha Schulman

      Ärligt talat inte. Du ska nog ha en kille som du inte tar för givet som inte är en nöjd ”hund”. Ömsesidig respekt är grundläggande för alla bra relationer.

      Mvh
      Anitha

  2. Stina

    Hej, jag måste fråga dig Anitha angående killkompisar. Var vet man vad gränserna går? Och kan man ha en hetro/singel/ killkompis utan att några känslor ska tillkomma? Tycker att detta är jättesvårt. Tack för en überhärlig power blogg!!

    1. Anitha Schulman

      Det vet man för att det ska kännas som tjejkompisar. Det ska inte finnas någon laddning. Sex komplicerar men måste man testa gränsen så får man väl göra det med risk för att relationen kanske inte blir den samma efter det…

  3. Anonym

    Jag är sen 7 år sen tillsammans med en kille och vi har barn ihop. Han är bra på alla sätt och vis. I hemlighet tänker jag dock på mitt ex ibland. Exet var min stora kärlek, men bröt med mig flera ggr. Jag vet att mitt ex knappast tänker på mig – han har familj på sitt håll. Vad fan gör man? Jag känner mig rutto mot nuvarande sambo. Hur många är egentligen tillsammans med ”sitt livs kärlek”? Jag inbillar mig att det borde vara rätt många som i hemlighet längtar till en annan kille/tjej. Jag menar, det ska klaffa på så oerhört många plan för att båda ska älska varandra mest i hela världen. Hur många ex ligger egentligen och spökar i det förflutna hos gemene man? Fan. Fan att jag har nån löjlig förhoppning om att jag ska sitta på ålderdomshemmet med mitt ex. /RUTTOT

  4. Lina olofsson

    Snälla Anitha, detta är så ytligt men jag vet att du kan hjälpa mig. Behöver budgettips på dekorationer till vårt sommarbröllop. Tänk Skåne, åkrar, lada med bjälkar. Prisvärda grejer. Hur får vi det att se dyrt ut?

  5. Maria

    Jag o min pojkvän har varit tillsammans 1 år. Haft det väldigt osunt å väldigt trist i perioder. Han mår inge bra men min magkänsla skriker GÖR SLUT!!! Jag har tröttnat. Men han har inte gjort mig illa eller varit elak, dock har han haft tillitsproblem med mig från början. Nu till poängen. Jag vill göra slut, hur gör man det med mågon man trots allt älskar? Kärleken har alltid funnits där, men jag har tröttnat å vill ut på nya äventyr…

  6. F

    Har precis fått missfall. Det upptäcktes i V 9 men skedde antagligen två veckor innan dess. Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli mamma : (

  7. Lina

    Hej! Min kille vill bara ha sex med mig i tvåan, allt han tänker på är att pumpa rumpa. Jag vill egentligen inte men är rädd för att han lämnar mig om jag inte öppnar upp brunögat. Vi har varit tillsammans i ett år snart och jag tycker ju verkligen om honom trots hans fetish. Asso, hur ska jag göra? Rumpan är ju till för att släppa ut saker, inte släppa in.

    1. L

      Förlåt om jag lägger mig i men kan inte låta bli… Vill du inte så gör det inte! Lämnar han dig pga det så är han inte värd dig. Punkt!

  8. Flötet

    Vad är första grundsteget man måste ta för att öppna en webbshop vs. fysisk affär? Hur kontaktar man grossister och hur mkt ska man ha i lager? Säg att man skulle vilja ta in ditt porslin i en webbshop? Hur görs sånt?

  9. Face

    Å vad bra, då kommer hårfrågan igen! Anitha, jag blir galen. Har lockigt som du och försöker få det fönat men frisörerna blir g-a-l-n-a. Det är så tjockt, långt, lockigt…å ändå har jag inte så tjockt som du har. Jag vill eg föna det varje vecka, känner mig elegant då:) men drar mig för min frisörs pustande…Vart går du? Och jag vill inte ha det plattat utan fönat…Vilken tur att detta är mitt största problem;)

  10. Flysan

    Hej Anitha! Jag vet att du inte bloggar om din dotter, men för ett tag sen öppnade du själv upp för dialog om henne. Dvs. potträning. Får jag fråga hur det har gått? Jag har själv en son, snart 3 år, och han verkar aldrig bli redo. Försöker att inte sätta press, men börjar helt ärligt känna mig lite stressad. Har du några tips? (får gärna svara rent generellt, om du inte vill blanda in P)

  11. Johanna

    Jag är 25 år och singel vilket jag varit i ca 4 år. Hur i h-vete träffar man någon?! Känns som att ju längre man är singel, ju högre krav ställer man. Det har funnits killar som varit intresserade av mig under denna tid, men jag har inte känt något för dem.. Likaså har jag varit intresserad av någon enstaka kille, men inte fått respons därifrån. Börjar få lite panik, känns ju som om man vill vara tillsammans med killen ett tag innan man börjar skaffa barn, flytta ihop osv.

Comments are closed.