Anitha Schulman

Veckans tips!

Franska barn kastar inte mat. sanning eller myt?

”Hemligheterna som gör era barn matglada, självständiga och nyfikna” lovar omslaget. Jag började läsa den här i helgen efter att ha hört mycket gott om den i flera år. Nu är den översatt och utgiven på svenska. Gå och köp, verkligen sjukt stora Aha-upplevelser i Babyland. Eller kanske snarare Mammaland… Det är alltid vettigt med perspektiv och att zooma ut från sin lilla bubbla. Det får den här boken en verkligen att göra. Köp! Jag tror på riktigt inte att franska barn kastar mat. Sjukt lätt att bryta dåliga mönster bara man vet hur man ska göra det. Älskar olika perspektiv och syn på uppfostran.

Bild 2013-09-23 kl. 12.14 #2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Har också precis läst Franska Barn Kastar Inte Mat. Är helt såld! Önskar att jag läste den redan som gravid, för den hade räddat mig från en hel del onödiga bekymmer. Snacka om mammabibel!

Comments are closed.