Anitha Schulman

Be nice

Bild 2013-09-24 kl. 13.50

Jag tror vi måste bli snällare mot oss själva för man är inte bra på något första gången. Vi är definitivt bättre på att vara föräldrar med andra barnet än med första, däremot är det inte säkert att vi kan dedikera lika mycket tid. En hopplös ekvation. Vi definitivt mycket bättre på ledarskap andra gången vi axlar en sån roll jämfört med första. Precis som att festa etc. Det säger sig väl själv att alkohol är något man måste träna på för att lära sig hantera och det är verkligen långt ifrån alla som kan hantera det någonsin över huvudtaget. Klart du inte är bäst på att köra bil när du är 18 år. Att banta är samma sak. Hur lär man sig att ha karaktär? Hur vet jag när man gått för långt? Jo man måste antagligen gå för långt för att lära sig var gränsen sitter. Allt handlar i grund och botten om att göra fel för att kunna koordinera och lära sig bli bättre. Det kan inga handböcker i världen lösa åt en. Trail and error. Som modern mänska där man försöker vara så himla rätt hela tiden.Det är ju bara ängsligt. Vi vet det men vi kan inte -inte vara det.

Klart det är hopplöst att älska Hela Sverige Bakar samtidigt du vill komma i ett par jeans i storlek 25 i midjan från Acne. Du ska vara porrig i sängen men inte FÖR kåt, då kan du bli utnyttjad alternativt slampigfierad. Ifall du inte redan är i ett förhållande för då är det bra att vara kåt. Är du inte det, då kan det ju rent av vara farligt för relationen. Du ska älska att träna och vara en gudinna eller i köket. Dessutom ha tid för alla dina vänner, vara exemplarisk på jobbet och hinna umgås med din släkt. Däremellan en perfekt förälder. Älska heminredning och göra bra bostadsaffärer. Ha en trevlig aktieportfölj, spara pengar samtidigt ha en exklusiv garderob och upptäcka världens alla hörn. Se alla teveprogram i hösttablån och kolla på Netflix senaste egenproducerade serie online. Hålla koll på bloggar, skvaller, nyheter och politik. Missa inte en utställning, gå på konsert och föreställning. Diskutera detta över en parmiddag. Dessutom våga inte missa EN rolig fest. Sen får du ju inte glömma bort att hitta dig själv däremellan. Har gjort upp med ditt förflutna hos terapeuten? Samtidigt lärt dig mycket om alla dina svagheter och bejakat dem? Om inte då är det nog dags att göra det nu. Glöm inte bort att ha en riktigt jävla bra jul också. Glöm inte bort att teckna ett bra elavtal och upphandla en bra snickare till ombyggnationen av köket.

Gör mindre hinn mer. Var snäll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    ”Don’t be too fat, or to thin, or too dark, or too light, don’t be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be you’r self but make sure you fit in.” / One tree hill.

  2. Sofia

    Jag tänkte faktiskt på det senast idag, jag älskar mat och vin men det går ju inte ihop med dagens ideal, det vill säga att du ska va smal och ”hälsosam”. Så varför inte väga tio kg för mycket och vara stolt över det? Kämpar med både vikten och hjärnspöken men skall försöka tänka om med det sistnämnda. Tack för tänkvärda ord! Kramar Sofia

Comments are closed.