Anitha Schulman

JUST NU I VASASTAN, AVSNITT 2: CLARA HERNGREN

Clara är gift med Felix Herngren och är egentligen upphovet till Solsidan. Hon är familjeterapeut med specialisering på ”bonusföräldrar”. I dagens avsnitt berättar hon en fruktansvärd olycka som hennes och Felix son Bill . . Den är så stark så hela teamet grät hejdlöst under inspelningen, så vi var tvungna att bryta. Sen fick Clara som är en jävel på att busringa, slå en signal till SVT-programledaren Robin Paulsson. Detta får ni helt enkelt inte missa. Det bara är så. Eller så går det utmärkt att lyssna på också via iTunes och Spotify. Om man hellre vill det. Just Nu i Vasastan är adressen. Dessutom, tävla om urlyxiga priser från Militus Medical#justnuivasastanTwitter eller Instagram. Kolla eller lyssna på programmet så förstår ni hur man gör.

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Tyvärr är jag så besviken på Anitha. Intressant och trevligt program med bra gäster, men Anitha, varför pratar du så tyst? Du mumlar och jag hör knappt hälften av vad du säger. Det var likadant i dina podcasts med Carolina Gynning. Carolina var klar och tydlig men du var tyst och mumlade. Nåväl, tack och lov att dina gäster är klara och tydliga. Riktigt bra.

  2. Emily

    Hej Anitha, Malin och Andreas!

    Har nu sett två avsnitt av Justnuivasastan och måste säga att jag tycker mycket om det. Era gäster har verkligen varit vad ni säger: dolda makthavare. Jätteintressant, personligt och roligt. Andreas säger så roliga, puttriga saker. Som att han studerat hur det helt plötsligt blivit okej för två killkompisar att ”ta en glass”. Det skrattar jag fortfarande åt när jag tänker på det så här en vecka senare.
    Lika rolig är cliff-hangern med Malins dagis-flört och ditt (Anithas) dubbelmoraliska bonuskortsdilemma!
    Jag hoppas verkligen att ni får många tittare och lyssnare. Jag ska iallafall göra vad jag kan för att sprida det.

    Kram på er, och tack igen!

Comments are closed.