Anitha Schulman

Sommarträning

Min träningsform är löpning. Jag är usel på koreografi så inga gruppträningar i takt eller synk funkar. För jag tappar alltid bort mig, skulle älska att spela trummor men det går bara inte. Skyller på att jag är dubbelhänt och får en konflikt mellan hjärnhalvorna vem som bestämmer. Aja nog om detta.
Men jag springer som sagt flera gånger i veckan. Jag jobbar mest med distansen försöker ligga mellan 8 km och milen. Men då tar det ju en dryg timme med nervarving och stretching så då blir träningen oftast förlagd sent på dagen så här års för att det ska funka tidsmässigt. Jag som älskar att träna på morgonen. Men nu har jag börjat springa 30 minuter per dag. Beroende på min form så är det mellan 6-7 km. Även om jag gått ner mina kilon så är jag ju ganska ”sladdrig” runt magen. Antar att det kommer vara så ett bra tag. Längtar efter den fastheten. Nu kör jag även en terrängbana (milen) som är helt vidrig med en liten slalombacke inkluderad.
Men inget av det där hjälper mog för sladdret. Ska göra några behandlingar som jag ska rapportera om. Får se om det kan vara något.

20130611-093251.jpg

20130611-093259.jpg

20130611-093305.jpg
Om ni inte kan få nog av ämnet träning och mat så rekommenderar jag er att läsa min kompis Idas blogg. Ida diagnosticerades IBS alltså extremt känslig tarm. Så hon fick liksom lägga om hela sin kost på grund av den diagnosen. Bloggen är hennes pepp och gör att motivera sig själv att hålla sig till rätt kost.

20130611-093805.jpg
Idag firar jag och min älskling fyra år och en av mina bästa vänner fyller 40 år. Bra dag med andra ord. Så det är mycket kalas den här veckan.

20130611-093926.jpg
(bild tagen för fyra år sen och fem dagar).

20130611-094302.jpg
Just det jag har börjat säljas hos siten lagamera.se också. De har en tävlingFB där man kan vinna fyra appuccinokoppar med fat. Gör det! Följ instruktionerna på länken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Testa plankor! Jag har varit väldigt sladdrig runt magen men efter ihärdigt plankande i olika varianter har den blivit riktigt fast och fin (och då började jag träna väldigt sent efter två barn :-)) så ge inte upp!

  2. Sofi

    Du måste ju spana in http://www.rocknrollrunning.com Coolare tjej får man leta efter. Nu kanske hon ligger på en lite annan nivå än oss ”vanliga” milen-löpare men hon är ändå inspirerande! Om inte annat för alla snygga löpkläder hon har om man nu inte är intresserad av löpningen i sig.

  3. Annika

    Det ser bra ut, grrr! Jag har precis (februari) lagt om min kost lite granna och börjat springa. Det går inte fort, men några kilon och centimetrar har försvunnit. Tajt blir jag nog aldrig om magen, men det är okej. /Snart 40

Comments are closed.