Anitha Schulman

Ramis möhippa!

I några månader har vi planerat. Upplägget var relativt enkelt. Den mest skräddarsydda personen du känner som du aldrig sett i något annat än i VÄLDIGT hudnära plagg och slimfit kostymer. Som älskar de stora discodivorna och Barbara Streisand. Men gillar att showa off och bjussa på sig själv. Det perfekta ”straffet” men också något som passar honom som hand i handske. Han ska få vara rapstjärna och promota sin nya singel ”Rami Drama, Im your mama”. Rami hade surat ur och trodde inte han skulle få en möhippa. Han ska gifta sig om ett par veckor i Israel med sin älskade Patrik.

Vi var ”skivbolagsrepresentanter” och bodyguads. Våra props var ett hiphop-klädkitt och en feeeeet Hummerlimo så mycket mer behövdes inte. Förutom lite bubbel då 🙂 Kidnappningen gick perfekt och i limon fick han byta om till hiphoppare. (Fler bilder finns HÄR) Gå gärna in och lika :).

IMG_1054 IMG_1062 IMG_1060

Kan varmt rekommendera att ha en bättre transport. Vanlig limousine är ju också roligt men det här var faktiskt snäppet vassare, företaget som hyrde ut (Angel Ride) har tydligen en Lexuslimo också.

IMG_1091 IMG_1095

Älskade taket!! Så blingblingit.

IMG_1063 IMG_1078

Sen fick han spela in sin ”stora hit” Rami Drama, I’m your mama”.

IMG_1058

973275_10151896421668056_1807066315_n

Sen bar det ut till Heron City på skivsignering.

IMG_1073 IMG_1070

Alltså det var såå roligt och han blev bemött som en superstar. Folk ville ha bilder på sig och honom och han sålde sju singlar på mindre än en timme!! Sen åkte vi på en fördrink på Orangeriet på en fördrink. Vädret vr ju fantastiskt och bästa Navid hade fixat bord på pontonen.

IMG_1086

Sen åkte vi på middag på Papà, Italianos bakficka där fantastiska Toto regerade och billierade.

IMG_1087

IMG_1100 IMG_1106

Jag, Ann-Linn och Jenny
Jag, Ann-Linn och Jenny

IMG_1115

Kanske är heeelt efter nu. Men jag hade inte druckit det tidigare med det var sjukt gott. Tydligen Italiens populäraste drink. Aperol Spritz. Så här gör man:

3 delar Prosecco
2 delar Aperol
1 del soda

Fyll ett stort vinglas eller tumblerglas rikligt med is. Häll på mousserande vin, Aperol och toppa med soda. Garnera med apelsinklyfta.

Sen gick vi vidare till Milles och Bernies men dom bilderna behåller vi för oss själva.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.