Anitha Schulman

Mer tävlingar

Bild 2012-11-29 kl. 13.13 #3

Läs en intervju med mig HÄR om uppstarten till min egna verksamhet och mina beauty-musthaves.

Nu har ni chansen att vinna ERA favoriter. Välj ut din favoritprodukt på www.parelle.se och skriv kort i kommentarerna vilken produkt det är och varför du älskar den. Tre stycken vinnare vinner sin favorit! Vinnarna dras nästa onsdag! Glöm inte att lämna er riktiga e-mailadress när ni skriver kommentaren (syns inte för någon annan än mig). Lycka till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JoseFin

    Hej Anitha! En vän vart utomlands å köpte med en parfym hem som jag fullkomligt älskar!! När den tog slut bestämde jag mig för att köpa en ny – Men den finns den inte att få tag i här i Sverige å går ej att köpa via web heller 🙁 Men av en händelse så doftade jag på en parfym hos en vän å ljuv musik uppstod!!! Vääääldans snarlik den doft jag blev så förtjust i å nu skulle jag bli så otroligt glad om jag vann 🙂 helt klart en favorit som jag kommer hålla väldigt kär!
    Clean’s Skin!
    http://www.parelle.se/sv/product/41761/skin-edp
    Må så gott!
    Kram J

  2. 5barnsmamman

    Jag skulle önska mig en Clarins wonder perfect mascara (svart),den enda mascaran som ger mig allt jag behöver 🙂 Går snabbt o lätt att få pigga vackra ögon med denna mascara, bra när man ständigt är i farten som 5barnsmor 😀

  3. Linnea

    Skin smoothing cream från Dermalogica är en av de bästa produkterna jag vet, men jag bor i en småstad, där det inte finns någon återförsäljare och har därför nu provat andra märken. Big mistake, jag har gått från fin hy till ett infernoface! Som en 26-åring med ett numera pubertalt ansikte, saknar jag redan dermalogicas resultat.

  4. Jonathan

    Hon vaknar på morgonen och sliter sitt hår:
    – FY vad jag är doftlös och tråkig, ej mer till jobbet jag går.
    Ingen klass eller stil, bara tvättmedelslukt, jag tror jag får slag.
    Nu ger jag snart upp – vill ju framhäva mitt kvinnliga jag.
    – Nej ta det lugnt, din räddning heter Marc Jacobs Woman EdP!
    Den kommer från parelle.se:s önskefe!
    Flaskan är vacker, du kommer sprida en ljuvlig odör min skatt.
    Se så, skärpning nu, så slipper vi båda få fnatt.

  5. Cattis

    Min doftutmaning:

    Åh, står mellan mitt vanliga liv; den sportiga och glada trebarnsmamman som helst använder CLEAN Warm cotton etd. Skulle vilja vinna den duschkrämen…. men egentligen borde jag försöka tävla om Boss Nuit Pour Femme Edt och vara lite mer vågad och ta fram en annan sida av mig. Ja, jag har bestämt mig nu och tävlar om Boss Nuit Pour Femme edt istället för att ta fram min nya doftstil….måste våga ändra lite!

  6. Jessica

    Hej,
    jag önskar att jag får en ny favorit om jag vinner,Decléor Relax Intense Relaxing Massage Balm, finns liksom inget bättre och avkopplande än att få smörja in sig med något lyxigt efter dusch eller bad.

  7. sonia

    Jag gillar ”Too Faced Kabuki brush” väldigt mycket.
    Sedan dess grymhet fri med mycket mjuk borst.
    Jag använder det för att tillämpa min toofaced söt rosa pulver rodna eftersom det tar lämplig mängd pulver på det inte stör min foundation. Jag också använda det för att tillämpa min bronzer.very gullig design och portabel som dess infällbar med ett lock, så jag kan Moonrise bära den i min koppling utan några skador.

  8. Moa

    Jag tror att ”VICTORIAS SECRET VANILLA LACE FRANGRANCE MIST” Skulle kunna bli min favorit, älskar doften av vanilj. Men tyvärr har jag ej haft råd att lägga pengar på parfym så det vore verkligen gött att vinn den.

  9. sonia

    Hello,
    I like ”Too faced Kabuki brush ”very much.
    since its cruelty free having very soft bristles .
    I use it for applying my toofaced sweet pink powdered blush as it takes suitable amount of powder on it not disturbing my foundation. I also use it to apply my bronzer.very cute design and portable as its retractable with a cover , so I can easily carry it in my clutch without any damage.

  10. Linnéa Engvall

    Hej. Strawberry & Champagne frangrance mist från Victoria secret är min absoluta favorit. Man blir helt galen i den och lukten är speciell. Skulle bli världens lyckligaste om jag vann sån, bara love it.

  11. Sanna Alm

    UTAN TVEKAN!! Daisy Eau So Fresch – Denna parfym är helt underbar! Den får mig att må bra och bli så glad. Doften får mig att tänka på så många minnen under tiden då jag använde denna. Nu saknar jag det och skulle vekligen vilja ha en ny och få fler nya minnesvärda stunder! Älskar doften! Den passar så bra till sommaren och alla tillfällen. Håller hårt i tummarna nu =)

    http://www.parelle.se/sv/product/38025/daisy-eau-so-fresh-edt

    Kram Sanna

  12. Jeanette

    Hej!
    Kul med en Utlottning med eget val samt läste artikeln och den gav mersmak.
    Min första tanke var på samma spår som du själv är inne på med id bareminerals och färgen tan men sen tänkte jag att va tusan, varför inte slå på stora trumman och faktiskt för en gångs skull verkligen önska sig det man verkligen drömt om. Måste få säga att varit en dröm sen ett tag att få ha LANCÔME VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR SERUM (sorry kopierade rakt av, därav versalerna, bättre det än stava fel) fick med som ett prov vid senaste i köpet från lancome och måste säga att varje kväll jag använt den så känns verkliget långt borta för några sekunder för ger en otrolig tillfredsställelse av lyx och kvalité.
    Så jag röstar helt enkelt på att få förgylla livet med lite serum, kanske är dags nu vid 30 års ålder.

  13. Christina Frisberg

    Härlig Tävling!!!
    Jag bara älskar Dolce Gabbana Light Blue. <3
    är i det närmsta beroende av den, men den är ju verkligen Light så den måste ju sprutas på ganska ofta, har en hel badrumshylla full med olika parfymer men den återkommer jag till hela tiden, så ljuvligt doftar den!!!
    Så skulle just jag ha turen att vinna så skulle jag ju bli helt galet lycklig!! 🙂
    skickar med kramar till alla som vill och behöver!! 🙂

  14. Madelene Sjöholm

    Min favoritprodukt är Clarins Double Serum,den gör under för min hy och får mig att känna en stunds lyx!

  15. kerstin

    Maja-tvål! det är så svårt att få tag på just Maja-tvål och jag älskar doften – en riktig klassiker som även få mamma och farmor att bli glada .. doften är just Maja och går inte att jämföra med något annat. Så när jag hittar tvålarna blir jag lycklig och fanns det prenumeration skulle jag ta det 🙂
    http://www.parelle.se/sv/product/37231/maja-tval

  16. Louise

    Att få dofta jordgubb och champagne bör ju vara sommarens största hit. så jag tycker att victoria secret strawberry & champagne mist ligger på topp !!

  17. Paola

    Kära nån, om jag fick önska precis vad jag vill …
    Ååh, jag blir så lycklig att jag knappt kan sitta still. Något jag bara testat via proverna små,
    men det räckte för att veta att krämen är fantastisk ändå.
    Jag kände mig faktiskt odödlig, så vacker, fräsch och ung. Hyn kändes len, återfuktad, och inte grå och tung.
    Namnet gör skäl för sig, jag såg ut som en gudinna.
    Bättre än L’Occitanes Immortelle Divine Creme finns inte, så denna vill jag vinna!

    http://www.parelle.se/sv/product/48056/immortelle-divine-cream

  18. Sofia

    Jag skulle verkligen behöva DERMALOGICA DERMALOGICA SEBUM SEBUM CLEARING MASQUE, då man ju inte kan fixa en perfekt mejk utan ett felfritt underlag!

  19. Camilla Bergström

    Dolce & Gabbanas Light Blue älskar jag men nu är den slut sen länge
    Och jag kan inte köpa någon tyvärt så hoppas få tur här! En underbar sommar present och så för att jag varit rökfri i ett år efter 20 års rökning! Håller tummarna <3

  20. Linda

    Aldrig vart känslig för mascaror tidigare i mitt liv , tills nu! Mascaror är som en hel djungel innan man hittat rätt. Så glad blev jag när jag provade BLINC MASCARA AMPLIFIED (svart) å inte en endaste tår rann ner ifrån min kind 🙂

  21. Anni

    Bareminerals original spf 15 foundation är en riktig bra produkt. Jag som har torr hud och finnar har svårt att hitta en produkt som täcker och som fortfarande ser naturligt ut. Jag fick lite prov på den och tyckte om den väldigt mycket.

  22. Jenny

    Jag är en kvinna med ganska tunt och flygigt hår som har svårt att hitta schampoo och balsam som ger mig lite lyft men ändå känns okej i form av innehåll…. Älskar L’occitanes volymschampo och balsam! Gör både mig och naturen en tjänst och låt mig vinna ett set!

  23. Sylvia

    Åh vad härligt med tävlingar… 🙂

    Jag är ingen riktig ”skönhetsjunkie” men blir alltid glad av dina tips och smink videos. WOW! Så jag vill med denna tävling lära mig sminka mig RÄTT. Därför önskar jag en bra start – BAS och jag har hört att detta ordnas med hjälp av concealar och foundation. I dag använder jag ingenting av det då det jag haft ttott var just concealar/foundation men visade sig vara FEL!! *suck* Så jag önskar mig dessa:

    1. LANCÔME TEINT MIRACLE FOUNDATION – finns bra fina nyanser för mig som har mörkare hy.
    http://www.parelle.se/sv/product/40705/teint-miracle-foundation

    2. YSL TOUCHE ECLAT RADIANT TOUCH – sett den reklam bilden och den mörkhyade kvinnan är sjukt snygg. http://www.parelle.se/sv/product/40941/touche-eclat-radiant-touch

    ps. Behöver verkligen det här då jag är student (UNI) och inför examen kommer det tas en hel del bilder och jag behöver osa – PERFEKTION!!!

  24. Elin

    BB cream från Decleor. Som utsliten tvåbansmamma (2 år resp 7 mån) behöver jag all hjälp jag kan få för att det trötta inte ska synas på utsidan.

  25. Anna

    Decleor serum AROMESSENCE NEROLI. Älskar den för min snustorra hud i ansiktet! Tyvärr sällan jag har råd att prioritera mig själv med sånt…

  26. Lena

    Flowerbomb Extrème, från Viktor, & Rolf, är det ultimata rosenskimmret jag omsveper mig i när jag och min man åker till Italien i september…

  27. 62:an

    Biotherm Eau Vitaminée Spray
    Fräsch doft som doftar alldeles lagom som jag t o m kan använda på jobbet. En riktig favorit.

  28. A

    STELLA MCCARTNEY L.I.L.Y EDP

    De finns ju vissa saker som är så himla vardagliga att de för längesen borde ha tappat sin lyxiga känsla – fast de gör av någon anledning aldrig det. Varenda dag jag tar på mig en parfym jag älskar känns det som att jag unnar mig något.
    Vardagslyxen i att få ha en så fin parfym som Stellas på sig varje dag försvann dock när lön byttes ut mot csn-lån för tre år sedan.
    Tänk att få en sådan i examenspresent! 🙂

    A, 23

  29. Maria

    Hej hej, om jag vann skulle jag välja Decléors BB-cream. Med två små hängandes i benen medan jag försöker morgonfixa funkar denna som allt-i-ett och snabbt! Lite mascara på det så kommer min åter-entré från föräldraledigheten kännas ännu härligare.

  30. Tanten

    Gucci Flora Eau Fraiche EdT, för att jag träffade min man efter att jag provat den i butik. Minnen 🙂

  31. Erika Johansson

    Hej! Min älskling är Clarins relax body Treatment Oil. Den har iprincip allt man behöver. Den mjukar upp, ger lyster och ja, doftar helt underbart. Älskar den verkligen och skulle bli så glad av att vinna den 🙂 Kram

Comments are closed.