Anitha Schulman

Fyra års bilder

bild[2]
2009 Sturehof
Här är vi relativt nydejtade. Tokkära och nyfikna på allt. Intoxikerade i livet och drycken. Så små på något sätt. Grönt och blått var färgen. Klänningen var tajt och jag var väldigt smärt. Ibiza stod för brännan.

bild
2010 Sturehof

Här hade vi en Gammeldansk i glasen. Lite trötta efter hårt arbete och ett tungt ekonomiskt år. Missfallen hade kommit ganska tätt och jag tror inte att vi visste om det skulle bli några barn här. Men vi hade i alla fall förlovat oss i Paris  ett halvår tidigare. Jag hade precis spelat klart filmen Katinkas Kalas och nu skulle vi ut på en jäkligt bumpy ride. Tror vi åkte dagarna efter den här bilden togs ner till Tylösand för att spela in det här årtiondets mest utskällda dockusåpa. Jag som projektledare och Calle  som producent. Som vi bråkade, hahaha. När ”Kungarna” var slut så gifte sig Alex & Amanda och vi åkte till Ischia Italien och blev gravida. Åkte till Colombia  för att spela in Paradise Hotel. Låg mestadels på en soffa och kräktes. Våren efter kom Penny.

Färgskalan är korall och blått.

bild[1]
2011 Sturehof
Penny är knappt två månader och vi har en av våra första utekvällar. Jag grät i taxin in till stan (då vi bodde i Hammarby Sjöstad) för att jag tyckte det var så hemskt att lämna henne. Tror vi var hemma till tio på kvällen. Vi var ganska skakiga och sköra. Jag blev kritiserad för att jag drack vin, för att jag ammade väl?! Det la sordin på stämningen och we called it a night. Ärligt talat minns inte speciellt mycket saker från det här året förutom att vara mamma. Vilket var mysigt och omtumlade i sig. Minns att det var väldigt lätt att resa med barnen på den tiden. Kanske mitt ”mediaår” var med i en himla massa morgonsoffer och tevedebatter.

Färgkoden i år är äggskal och royal blue. Mej jajamänsan mina korallfärgade örhängen fick följa med! Kunde alltså inte släppa korallen helt.

bild 2
2012 Sturehof

Har onekligen inte gått ner lika mycket i vikt som jag kanske önskade att jag hade. Har blekt håret i en ljusare nyans. Ganska fint i efterhand. Står mellan två stolar här. Att byta jobb eller inte?! Men har ett bra år rent ekonomiskt och är väldigt nöjd med allt i allmänhet. Vårt hår blir allt längre ju äldre vi blir. Ett tvärtom koncept, haha. Årets färger är det marina. Samma skjorta som året innan ser jag. Fanns inget att klaga på. Vi har det bra.

IMG_00000086
2013 Sturehof

Nu är jag ju tillbaka rent viktmässigt igen känns skönt. Tycker faktiskt att vi ser yngre ut än två tidigare år. Jag skelar aningen mer. Kan ha med att göra att vi drack Genever. Jag tror korallfärgerna är tillbaka och jag är i ett relativt harmoniskt tillstånd. Företaget går mycket bra men kan alltid gå bättre. Stressad inför att alla orders ska hinnas med innan porslinsfabriken stänger för sommaren i juli. Idag är sista orderdag för de som vill beställa och få det innan semestern. Väntar in ett besked om ett större jobb. Är nervös men mycket glad. Jag planerar min 35-årsdag.

Vi inventerar relationen och är helt ärliga med varandra. Vi gör det vid det här tillfället varje år. Jag vill att Calle ska sluta röka och börja träna (det ville jag förra året också). Vi vill också börja produktionsfasen av barn nummer två. Han vill att jag inte ska ta honom för givet i vissa situationer. Vi lovar att bli bättre.

Örhängerna var en favorit i repris. Synd att Calle inte haft glasögon på alla bilder för han har nog haft olika bågar varje år. En rolig tidsmarkering.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vad ledsamt att er utekväll när Penny var knappt 2 månader blev förstörd av vin-grejen. Jag hade aldrig klarat att ha en stor blogg där inläggen får många kommentarer av det slaget. Även om man vet att hen har fel så är det svårt att bara skaka av sig?

  2. Bobbie

    Superfint inlägg! Minns inlägget om att bli nekad alkohol pga amning. Minns att jag höll med servitören. Sedan blev jag gravid, födde, och läste på. Hahaha, vad jag har druckit alkohol medan jag ammat. Jisses! Ingen fara som helst med det ju. (Alltså propagerar EJ för redlöshet här, finns ju andra risker med det, som att somna på sitt barn etc – men modersmjölken kan man inte berusa sitt barn med hur mycket man än försöker.) Hoppas du sluppit liknande kommentarer sedan dess!

  3. Linda

    Vilket fint inlägg! Jag firar 5:årig bröllopsdag med maken imorgon och vi har precis börjat produktion av bebis nummer 2, väldigt spännande!
    Tycker er inventering är en fantastisk idé och det tror jag kommer att göra mkt i det långa loppet!
    Stor kram!!

  4. Julia

    Hej Anitha! härligt inlägg. Läste att ni hade varit på ön Ischia i Italien. Ska också dit i sommar, har du några tips på aktiviteter ? Är det ett bra resemål?

Comments are closed.