Anitha Schulman

Full rulle

Bild 2013-06-18 kl. 20.34 #2

Jag antar att jag inte är ensam med att ha det fullt upp innan semestern. Dessutom ska jag ju göra en podcast/webbteveproduktion så ni har något att kolla/lyssna på i sommar, på stranden, i sommarstugan etc. Det är alltså en talkshow med Malin Gramer och min barndomskamrat Andreas Edlund. Varje vecka har vi en intressant gäst. Alltså hellre intressant än superkänd. Både och går ju självfallet också bra :). Men här står samtal, betraktelser, analyser och berättelser i fokus. Ja ni blir nog snart varse som sagt. 3 juli har detta nymodiga experiment premiär.

Dessutom kommer vi ha en massa roliga tävlingar tillsammans med vår sponsor, Militus Medicals besök deras webshop och site. De har urbra sortiment på hudvårdsprodukter utvalda av hudläkare och professionella hudterapeuter. Dessutom grymma ansiktsbehandlingar. Precis sånt man behöver i denna djungel av produkter. Ska snart blogga upp ett stort inlägg med hur mitt badrumsskåp ser ut och vad jag använder både i sminkväg och som bas. Jag blir ju 35 år om två veckor och det här med att ta hand om huden för att undvika eller förskjuta åldrandet. På relativt naturlig väg, kan jag ju prata i timmar om det här. Alltså jag är inte emot fillers eller Botox men jag gör det helst inte än. Om jag slipper. Bara så. Det finns ju en jäkla massa man kan göra för att hålla huden i balans i allt från kost till AHA-syrebehandlingar.

En sak jag bara måste fråga er som är såå märklig. Kan man ha en andra pubertet? Vet någon. Alltså när Calle och jag träffades för fyra år sen hade han en otroligt mjuk – läs fjunig, och gles skäggväxt och hade typ tio sorgliga små hårstrån i en sträng mitt på bröstet. Alltså det har hänt något skumt. Började märka det i höstas lite grann men nu. Han har typ trettiiodubblat sitt brösthår. Skägget är varken fjunigt eller glest längre. Utan jämt och tjockt, sjukt nog har han gått upp en halv storlek i skor. Hur wierd är inte det? Är det någon som varit med om något liknande så snälla, dela.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Lägg på 10 år till så blir de ”silverbacks” också – de får hår på ryggen. / ryggen. /Fru 43 år gammal

  2. Ika

    Hej!
    Min man har fatt mkt mkt mer skäggväxt senaste aren och speciellt sen han vid tva tillfällen haft helskägg sa bara exploderar det ut med fler och grövre stran. Och fort växer dem ocksa! Har pa bröstet fylls ocksa pa med aren skulle jag säga, men det kanske är vanligt. Lite tunnare pa huvudet och mer pa bröstet. De liksom vandrar nerat av en outgrundlig anledning…tyngdlagen?
    Hoppas du fortsätter blogga under sommaren fast da med fler semesterbetraktelser. Själv jobbar jag nämligen genom hela och hoppas pa att ”sällskapet” i form av blogg inte försvinner.
    Trevlig onsdag!

Comments are closed.