Anitha Schulman

Gör er till känna!

Bild 2013-05-15 kl. 17.14 #4

Alltså jag börjar bli orolig. Har jag några läsare kvar eller? Alla är helt oupprörda och det är sjukt trevlig ton. Vad är det frågan om egentligen? 😉

Ni vet ju nästan ALLT om mig. Nu vill jag veta massor om er!

Kan ni inte skriva vad ni heter (om ni vill), var ni bor, gör, ska göra i sommar och vad ni vill läsa mer om. Behöver en inspirationsboost här.

Pussar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Hejsan!Carolina heter jag är 33år och gift och vi har fyra barn.Yngsta dottern är 1,5,nästyngsta 7år , sonen är 8,5år och vår äldsta dotter är 10år.Vi bor i Göteborg.Har följt dig väldigt länge och alla andra som skriver i din släkt.Tycker du skriver roligt, givande, varierande, bjuder på dig själv och är lite privat. Tråkigt är de att sällan tipsar om billiga kläder, ”restaurangbesök” på medelSvensson restaurangen utan bara dyrt och flådigt, sånt som riktas mest åt höginkomsttagare.Hade varit intressant om du skrev om psykiskohälsa och politik t,ex. . Gillar de du skriver. Oerhört bra blogg!

  2. Carolin

    Bor i Linköping, 35 år och arbetar som Inköpschef. Gillar att läsa om resor, inredning, karriär och dina funderingar kring jämställdhet.

  3. Emilié

    Jag heter Emilié och är 23 år. Tog precis examen som Visual Merchandiser och letar jobb i Köpenhamn på ett mindre inredningsföretag. Åker till Spanien om en vecka efter ett års studerande och arbetande 24/7. Vill gärna att du tipsar mer om din fantastiska inredningsstil och hur du väljer saker till ditt hem. Matcha eller missmatcha? Tack för en fin blogg!

  4. Jenny

    Jag förstår vad du menar, bloggade under mitt utbytesår i NY och det kändes så meningslöst när jag inte fick så mkt kommentarer! Så nu skänker jag en liten kommentar! (Jag kom iofs aldrig i närheten av 47 kommentarer :P). Vet inte hur intressant det är, men jag är 25, läser bioteknik på KTH, sommarjobbar på Karolinska. Jag tycker det är roligt att läsa om din och calles relation och pennys hyss! Tjing!

  5. Begga

    Hallå! Kallas för Begga, bor i Stockholm sedan 10 år tillbaka… jobbar som admin/ass. Fyller 36 i veckan *gulp*, tvåbarnsmorsa som halvgillar läget. Men gillar att sträckläsa din blogg med jämna mellanrum. Alla slags inlägg är bra. Recenserar du dig själv mycket eller försöker vinkla? Sommaren kommer jag att ödsla på att flytta, flytta ”hem” igen. Island. Då får du en sån läsare 😉 Hejsålänge!!

  6. Nathalie

    Hej! Nathalie heter jag är 23 år. Bor på Södermalm.
    Är säljare och förlovad. Väntar mitt första barn i november… Riktigt spännande. Glad att vara en ung mamma 🙂
    I sommar ska vi flytta! Just köpt en trea i Enskede och den ska renoveras lite.
    Annars blir det mycket resturanger, båtutflykter och våra familjers landställen.

    Läst din blogg sen start! Och följt med dig på olika plattformar!
    Tycker du är rolig och skriver bra 🙂
    Hoppas såklart du aldrig slutar!
    Borde börja med podd igen!

  7. Maria

    Jag är 36 år, gift, mamma till en 11-årig tjej och matte till två fjantiga katter. Vi bor i en villa i Knutby utanför Uppsala.
    Jag arbetar på en förskola som jag även driver tillsammans med mina kollegor.
    Jag kollar in på din blogg någon gång i veckan och tycker att du skriver om roliga och intressanta ämnen. 🙂

  8. Ida A

    Jag heter Ida, bor i Sundsvall och fyller 26 i Sundsvall.
    Jag har hängt med i dina bloggbyten sedan du bloggade på blogspot, klickade mig vidare från Calle och på den vägen är det!

    I sommar har jag delat upp mina semesterveckor, den första blir en ”måste”-vecka, ska hjälpa min syster och hennes sambo att flytta till deras första hus och så ska jag gå på bröllop. Sedan jobbar jag i två veckor och därefter börjar min ”res-vecka” på semestern, då ska jag åka till Göteborg och Köpenhamn för att gå på konsert, umgås med gamla och nya vänner och ett ex. Sedan följer två veckor då jag bara ska ta dagen som den kommer, kanske åka till stugan där det inte finns tv och bara läsa böcker. Kanske hänga på stranden om det är fint väder. Den som lever får se! Hoppas på att återvända till jobbet som förskollärare med fulladdade batterier inför en händelserik höst med nya barn!

  9. nina

    Hej,

    Nina heter jag, 39 ar bor i Los Angeles sen snart 22 ar tillbaka.
    Vet inte riktigt hur jag borjade lasa din blogg, laste 1000 apor
    for flera ar sen sa det ar nog pa den vagen…Hur som hellst
    sa gillar jag dig!! Har faktiskt inga direkta synpunkter pa vad du ska skriva
    om, tycker du bara ska kora pa som du har gjort tidigare. Tycker
    om att lasa hur du lyckas fa san bra blandning pa allt i ditt liv.
    Ha det sa gott.

  10. Susanne

    Jag heter Susanne, 40 år, har 3 barn mellan 9 o 15 och bor i norrförort till Stockholm. Jag arbetar som ing och gillar att läsa om mode o inredning samt få en inblick i andras liv o tankar. Jag hittade din block via mama.

  11. sofia

    Hej! Sofia heter jag, är 24 år och bor med min sambo i en mellanstor stad i Sverige! Jobbar som företagssäljare av virituella växelsystem, oftast roligt men krävs mycket kämpande och 100% energi på jobbet hela tiden för att hålla budget, etc. I sommar ska jag ha sex veckor semester och åka till spanien i två veckor, ett av mina mål under sommaren är att verkligen fundera ut vad jag vill arbeta med i livet. Vill utvecklas och älska mitt arbete som många verkar göra, själv känner jag mest press, stress eller slentrian och tråk… Tror inte detta är vad jag vill göra! Eftersom jag bara är 24 känner jag att jag kanske ska plugga något mer till hösten! Har sökt lite utbildningar så får lita på vart ödet tar mig 🙂 tack för en bra blogg! Kram /Sofia

  12. Husfruen

    Jag heter Kicki, är 47 år och jobbar som sjuksköterska på operation Östermalm. Har två ”barn” som är 20 och 24, och varit gift med min underbara man i 26 år.
    I sommar åker jag till Lysekil och dyker en vecka för att sedan åka med maken till Malta för att dyka där en vecka.

  13. Hanna

    Hejsan!
    Jag är 30 år, bor i sthlm och är snart färdig läkare. Singel och barnlängtande, dålig kombo va 🙂
    I sommar ska jag jobba på mitt första läkarjobb och sen ut och resa med några kompisar.
    Tack för trevlig blogg!

  14. Jenny

    Hej Anitha! Jag är en 20 årig kvinna från Surahammar i västmanland.

    Jag minns första gången jag hamnade på din blogg. Du hade krulligt (underbart) hår och i inlägget jag läste så skrev du om att man skulle torrbortsa rumpan för att motverka celluliter, minns också att du i inlägget också sa något om att dammsuga skinkorna! Haha. Minns inte om det var ett skämt eller inte, men desperat som jag var provade jag dammsugaren en gång! Hhahahahha.

    Hursomhelst, jag studerar till gymnasielärare för stunden men funderar på att söka mig vidare till något annat i höst. Känner mig ”konstig” för att jag verkligen känner för att arbeta med psykiskt sjuka människor. Det är nåt där som faschinerar mig bara. I sommar ska jag arbeta på ett äldreboende för första gången, och jag ser faktiskt fram emot det. Det blir inte så mycket äventyr i sommar (eventuellt en cykelsemester med sambon då isåfall) eftersom att allt handlar om att försöka överleva, det blir svårt med hyran i juli. Men vi kämpar på!

    Jag gillar bloggen som den är. Älskar den nya plattformen, designen är underbar. Om du har tid så skulle jag behöva hjälp med 5:2 dieten och allt det. Minns att innan du började med 5:2 dieten, så körde du en fasteperiod som verkade helt otrolig. Fanns det nåt schema för det? Har du tips på någon bra sida om 5:2 dieten? 🙂

    Kram! Du är en fantastisk person och en frisk fläkt i schulman klanen. Fortsätt som du gör. PS: du är fantastiskt vacker, och jag kan skulle kunna se dig som en disney-prinsessa, haha.

  15. Emelie H

    Emelie, 26 år från Kungsbacka men bor sedan närmare tre år i Halmstad där jag tar min kandidatexamen i hälsopedagogik om nio dagar. Tre sjukt utvecklande år som snart är över och det är verkligen blandade känslor som bor i min kropp. Jag har nyss flyttat ihop med min kille, men fick ett ryck för några dagar sedan och blev sugen på att flytta till Göteborg, men vi får se hur det blir. Min pojkvän vill inte och jag har inte ens hunnit packa upp alla flyttkartonger så jag får väl vänta lite i alla fall 😀 Jag har följt din blogg från start och tycker att du rör intressanta ämnen och gillar när du skriver längre texter. Jag har förstått att de flesta vill ha mer bilder och lite text, men jag är tvärtom. Bilder kan ju bidra till helhetsbilden av dig som person, men jag vill ha mycket innehåll och text som förklarar hur du ser på saker och ting och som förklarar ditt perspektiv på saker och ting (ditt perspektiv som adopterad var till exempel väldigt intressant 🙂 Tack för en bra blogg och att du ifrågasätter. Kram på dig

  16. Iris

    Hej

    Iris heter jag. Uppvuxen på Kungsholmen, gick i Rödabergsskolan på Upplandsgatan.
    Sista rycket i skolan, och i september blir jag klar och blir ingenjör. Bör med mannen som är Miljöingenjör.
    Vet ej hur jag hittat din sidan, men kul att jag gjorde de.

    en annan intressant fakta om mig: Jag Är från Kerala (ej adopterade), har gått i skolan där (och har alla mina släkt kvar i Kerala) till jag var 9år och kan Malayalam och Tamil. pratar Malayalam med min mamma, men annars är Engelska mitt modersmål.

    ha det gott…

  17. Nathalie

    Hello! Jag heter Nathalie, ar 23 ar, bor och jobbar i London men ska flytte tillbaka till Sverige om en vecka for att satsa pa mig sjalv. Vill flytta till sthlm, jobba, bli politiskt aktiv, studera psykologi och kanske aven roa mig.

    I sommar ska jag umgas med mina alskade smasyskon jag inte sett pa ett halvar samt ga pa festival!

    Gillar din blogg starkt! Du ar eftertanksam och mjuk, men driven och sjalvgaende. Forebild. Ha det gott!

  18. Sara

    Hej! Sara heter jag och är 24 år. Har en son på 2,5 och en fantastisk fästman och har följt din blogg i många år nu. Pluggar till farmaceut och är klar om ca 1 år. Tycker du e grym så sluta inte blogga! Puss o hopp gummisnopp

  19. malin

    hej
    har precis hittat din blogg tycker du verkar härlig!!
    Är mammaledig ute på landet,älskar det men kan behöva en dos mammaglamour
    Ett litetbröllopstips om man har härliga vänner som oxå ska gifta sig gå ihop typ tre par och scanna loppisar och köp udda tallrikar fat silverbestick osv sen tar man en kväll med champangne och gör härliga dekorationer!!
    Ta fina bilder på dukning p bröllop sen lägg ut på blocket och få tillbaka pengarna och göra någon annan glad!puss och kram

  20. Lina

    Hej Anitha!
    Jag heter Lina och jag bor i norrlands huvudstad, Östersund helt själv i en tvåa. Hittade dig pga att du har söt dotter, gillar att läsa om barn i allmänhet då jag jobbat på dagis och saknar det.
    Nu jobbar jag som ekonom på ett fastighetsföretag och det är väl helt ok.

    Förstår att du inte vill skriva lika mycket om din dotter nu när hon blivit äldre men jag tycker att det är roligast att läsa egentligen.

    Dina bästa inlägg är de lite längre som handlar om vardagsbekymmer, typ vagnvägran, spöket i lägan och tjuriga grannar.

    Gillar dig, du verkar envis, orädd och självständig och jag känner igen mig själv i dig.

  21. Linnea

    Hej Anitha!
    Jag heter Linnea är 25 år.
    Ska få barn i september och är väldigt intresserad av kombinationen barn/karriär, så det får du gärna skriva mer om – är övertygad om att du har mycket vettigt att bidra med i ämnet!

    Gillar dig massor, har följt dig sen ”Anitha International”! Brukar kommentera ibland men inte så ofta.
    Tack för en bra blogg, hoppas du får en härlig sommar 🙂

  22. Catherine

    Catherine 34, bor och uppvuxen i Stockholm och jobbar som designer. Bor på en ö 450 m utanför Lidingö med man och 2 barn (4 resp 1,5 år). Tittar in ett par ggr i månaden, tycker det är kul att läsa dina tankar och funderingar (slutade läsa ett tag när du pratade om spöken, min mörkrädsla gav sig tillkänna). Kul att du har en egen blogg nu, är inte så förtjust i mamas upplägg. Fortsätt blogga! Kul att läsa.

  23. Pysen

    Jag heter Sara har tre barn 5,10,12 år jag hamnade på din blogg av misstag och fick syn på dina köksstolar och blev kär.. Sen är jag kvar. Älskar din intedningsstil och tycker du har världens sötaste dotter.. I sommar ska jag jobba 🙁

  24. Åsa Linnéa

    Hej snart 45 årig 2 barns mamma 10 o 11 år är de. Bor i söderort med katt och barn varannan vecka. Började läsa Calles blogg som jag förövrigt saknar och älskade. Bästa bloggen jag läst. Och gled över på en räkmacka till dig.
    Har arbetat inom skolvärlden sen 2000. Mest stöttat och jagat de stökiga barnen, de som inte riktigt passar in i skolmallen. Där finns mitt engagemang. Ganska passande då min egen dotter nog har en adhddiagnos…:) Lite så är jag, gillar svart humor i tillvaron som oftast kan va kämpig. Gillar att du skriver om lite ditt och datt. Travade iväg förra året och köpte mörktgrått nagellack efter att du målat dina just. Jag ser inte mig själv som så lätt påverkad ändå. Gillar din blandning på bloggen. Flärd äktenskap kåthet och hemmapyssel. Som livet självt. Flärden kan man hitta även i förorterna genom hänt extra t ex Du skriver även om när allt inte blir som man tänkt sig. Som sagt blandning av allt från dödande av huggorm till allas rätt till och gå och föna håret. Så jag kommer titta in hos dig framöver också. Tack Åsa Linnéa

  25. Matilda

    Hej! Jag heter Matilda, är 23 år och bor i Norrköping. Fick i höstas en liten dotter som jag är hemma tillsammans med om dagarna. Annars pluggar jag till gymnasielärare i ämnena svenska och religion.

    Jag hittade till din blogg genom Alex Schulman och har läst om dig i ett par år nu. Jag är intresserad av människor och bloggar är en inblick i andra människors liv. Bloggar inspirerar mig och ger mig en vidare syn på andras tillvaro och tänkesätt (även om bloggar givetvis bara speglar en liten, liten del av ett helt liv).

    Tack för att du låter mig ta del av dina tankar och funderingar. Jag tror att det gör mig till en klokare och mer förstående människa!

  26. summering

    Nu höjs medelåldern flera snäpp! Är 65 år, pensionerad högstadielärare och bosatt i Södra Norrland.Hamnade här via Schulmanfamiljens förgreningar i bloggvärlden och trivs utmärkt med den blandning som serveras.

  27. Tanja

    Då var det min tur!

    32-årig kommunikationsstrateg som bor i Göteborg. Make samt son på snart 2 år. Ska vara föräldrarledig hela två månader i sommar. 🙂 Ledigheten kommer att bestå av 2-årskalas, Stockholmsvecka, konserter, SPA-vistelse, möhippa, bröllop, kräftfiskeresa till Småland med massa brudar. Typ så. Ser MYCKET fram emot denna sommaren.

    Gillar din blandning av djupare inlägg med dina ”ytligare”. Bra balans! Jag skulle vilja läsa om en reflektion kring släkt (gärna då inte ens egen utan partnerns) och olika käcka konflikter som kan blossa upp. Både stora och små.

    Kram

  28. Karol

    Hej! Jag heter Karolina och bor i Målilla, Småland. Har två söner (2&5 år) samt villa och sambo. Jobbar som lärare på en högstadieskola. Har inte följt din blogg mer än några veckor men jag gillar det allsidiga i din blogg, samt att du inte har anammat ”vararolig-stilen”. Vad vill jag veta mer om: allt från familjeliv till inredning och mode till företagande och politiska inlägg.

  29. Alex

    Jag heter Alexandra. Bor i London och jobbar på Walt Disney Company. I sommar ska jag åka till mamma i Sverige en vecka och doppa tårna i vattnet, dansa på Londons gator och dricka vin i Paris. Jag vill läsa om ditt företagande, heja kvinnliga entreprenörer!

  30. Nettan

    Nettan heter jag och jag verkar vara äldst hittills, 49 år :). Jag bor strax utanför Borås med min man och min 9-åriga son. Har läst din blogg ganska länge och tillar sättet du skriver på, det är både högt och lågt. Gött att stämningen blivit trevligare i kommentarerna, själv läser jag dem sällen, jag blir så irriterad på alla bitterf***or där ute 😉

  31. Linna

    Från Göteborg och föräldraledig just nu. Har nog läst din blogg sedan du började och tycker om blandningen: ytligt, djupt, fint, vardag, företagande och fest.
    Jag läser gärna mer om dina projekt, allt från DIY till ditt företag. Tycker att du är inspirerande just för att du GENOMFÖR grejer, det är liksom inget snicksnack, du gör!

    Och en liten undran på slutet… Du har inte tänkt på att trycka upp Stories from the sea-posters eller som tapet? Hade ju varit så sjukt snyggt att få ha på väggen!!!

  32. anders

    Jag heter Anders, bor i Washington DC (i en vecka till), ”jobbar” med etikforskning. Ska tillbringa sommaren i Istanbul där jag ska undervisa i politisk filosofi.

    Därefter vet jag inte, men jag måste ju vara någonstans. Kanske tillbaka hit.

    Kan inte ge svar på varför jag går in här varje dag. Jag började en gång och har väldigt, väldigt svårt för att bryta vanor. Jag gillar bilderna ibland, och att få en inblick i andras vardag. Porslin vet jag inte mycket om – äger inget och vill nog inte heller äga.

  33. Fatima

    Hej, jag heter Fatima och har läst din blogg sedan du och Kalle berättade om era missfall (tror jag googlade och hamnade på anitha international). Jag fick själv flera missfall ungefär samtidigt som du, och det vår SÅ skönt att någon pratade öppet om det! Sen dess har jag alltså läst! jag har också barn nu, och har tyckt att det varit roligt att följa er, och dina steg ut i företagandet! Jag älskar att läsa om människor som förverkligar sina drömmar och visioner!

  34. Mia

    Hej, bor i Bangkok och hänger med från din blogg på Mama. Har nästan precis fått mitt andra barn så dagen fylls av blöjbyten, lämning/hämtning på skolan av 3-åringen, jonglerande mellan bebis och 3-åring.Alla ska få sin tid. Och jag min. Maken har redan flyttat till Burma, vi ska flytta dit så snart Loppans skola är klar, så jag är Ensamma Mamman utan att vara helt ensam men ändå ensam.
    Jag skulle vilja veta mer om din drivkraft; var tror du att den kommer från? var tror du att den bär dig/var vill du att den ska bära dig? Hur är livet som ensamföretagare? Är det svårt med all formalia/blanketter/tidsfördelning arbete – privat?
    Beundrar dig för att du vågat ta steget!

  35. Bee

    Jag utbildar mig till kriminolog och jag gillar att läsa dina filosofiska inlägg om allt från genus till barnuppfostran m.m. Jag är feminist men jag är även humanist och nybliven miljöpartist, eller kanske man ska kalla sig otrogen moderat 😉 Jag älskar vackra saker och inredning, din stil inspirerar mig, både vad gäller mode men även inredning. Du vågar sticka ut och det är kul!

  36. Linnea

    Jag heter Linnea, jag är 28 år och utbildad gymnasielärare. Jag bestämde mig för ett år sedan för att ta en break och uppfylla en dröm jag länge haft, nämligen att bo och jobba i Australien, och nu har jag precis kommit hem. Det har varit det bästa som hänt mig och jag är så stolt över mig själv som vågade åka helt ensam. Just nu håller jag på att söka jobb inför hösten och det ser rätt lovande ut. Så fram till skolstart kommer jag hänga på Öland samt jobba lite om jag kan och åka runt och hälsa på mina vänner.

  37. Emilie

    Hejsan!
    Bor i Falköping, är 31år o just nu föräldraledig med andra barnet (flickor 2,5 år resp 4 mån) annars är jag tjänstledig från min sjukskötersketjänst då jag vidareutbildar mig till distriktsjuksköterska (fast det är ju under föräldraledigheten man börjar fundera. Trivs att arbeta som sjuksköterska men ser min chans till att klättra vidare inom arbetet som minimum i min bransch, dessutom har man ju en rätt så tråkig löneutveckling). Så jag får väl klura vidare lite på det. Ang din blogg instämmer jag med vad Ika säger i sin kommentar.

  38. Lina

    Hej!
    Är 28 år och bor i Stockholm med sambo. Räknar ner dagarna (veckorna) till semester då vi åker till i Italien i drygt tre veckor. Vill läsa om lite allt möjligt typ vardagsbetraktelser m.m.. Ha det fint 🙂

  39. Ika

    Hej!
    Vi finns här ute jag lovar! Du är inte övergiven sen du bytte plattform 🙂
    Jag heter Ika Ramel, 32 ar, och jag är inredningsdesigner och är sen 1,5ar bosatt i Frankfurt . Jag följer din blogg för att du är en envis egenföretagare som inte tar skit och följer ditt hjärta. Det är härligt och inspirerande. Och sa älskar jag att fa en släng av glamoren i Sthlmsnatten (som jag tidigare var en del av och fortfarande saknar titt som tätt).
    När vi flyttar tillbaka Sverige ska jag ocksa satsa pa mitt egna inredningsföretag. Da kanske jag hör av mig igen!
    Vardagsbestyr är mkt roligare och läsa om än vad du tror. Sa du behöver inte vara orolig att det blir langrandigt. Lat oss gärna komma ännu närmer in pa ditt nästa projekt. Hur du har gatt tillväga för att na dit osv. Det är spännande!
    Keep up the good work!
    x

  40. Tissel

    Hej! Jag är tjej, bor i Stockholm och är 20år. Kom hem från en långresa nyss, vet inte vad jag ska göra härnäst. Sålänge lägger jag tiden på att ta körkort. Kan nog bli plugg i höst, späännande. Jag är avis på din praktikant! Jag tycker du cool. Skulle vilja äta mentormiddag med dig typ. Det imponerar mig väldigt mycket att du vågat satsa på porslinet. Hade jag tagit Studenten i år hade jag garanterat önskat mig ett gäng koppar med fat. Plus att din unge är skitsöt och jag skulle vilja bli hennes barnvakt. Ha en fin dag Anitha!

  41. Anna

    Hej!
    Jag heter Anna och är 32 år och bor i Växjö. Jobbar i kundtjänst på bank och trivs jättebra trots allt prat om kontanternas vara och icke vara hela dagarna. I sommar ska jag visa London för min sambo som aldrig varit där och sen blir det massor med utflykter med vår lilla 2-åring. Gillar blandningen i det du skriver så det får du gärna fortsätta med 🙂

  42. Leila

    Såklart jag också har hittat hit! 🙂
    Leila, 32 år och bor i sthlm. Jag har precis börjat jobba på en kyrkogård söder om stan där jag tar emot samtal gällande det mesta. I sommar har jag ledigt en vecka, och den ska spenderas i Istanbul där jag ska träffa min pappa och familj för första gången på 18 år. Hur hypad är inte jag inför det?! 😀
    Jag gillar blandningen du har i din blogg, så jag har inga direkta önskemål.
    Ta hand om dig och ha en fin dag! 🙂

  43. Maria

    Hej! Maria, snart 45 år hua). Man, hus, döttra på 5,5 och 8. Bor utanför Stockholm.. Vill läsa om allt du skriver; funderingar, åsikter, tips.

  44. Elina

    Hej! Jag heter Elina, är 27 år och bor i Göteborg. I sommar ska jag gifta mig och jag vet att du redan skrivit mycket om bröllop, men jag kan inte få nog! Så det får du gärna skriva mer om, kanske hur man dukar fint? Egentligen vad som helst, bara det handlar om bröllop och hur man gör festen rolig och minnesvärd.

    Hälsningar, Elina

  45. Lina

    Tjenixen! Jag heter Lina, är 21 år och bor just nu i Linköping där jag pluggar till gymnasielärare i svenska och religion. Har partner sen fyra år tillbaka som också pluggar i Linkan, fast till civilingenjör. I sommar ska vi tågluffa i Europa och sen ska vi åka hem till familjerna och jag ska jobba som reporter på en tidning precis som senaste två somrarna. Tycker du ska fortsätta som du gör!

  46. karin

    Jag bor för tillfället i Helsingborg men flyttar till London för studier till hösten, vilket ska bli otroligt roligt men också lite läskigt. Just nu jobbar jag som merchandiser och i sommar ska jag resa till Paris, Nice och London- tre veckor totalt. Jag älskar när du skriver engagerade inlägg om ex feminism och föräldrarskap, men även dina mer ”vardagliga inlägg” så som dagens outfit etc, så mer av sådant! Kram

  47. Sofia

    Hej!!

    Jag heter Sofia och bor i Stockholm, är 25 år och har följt din blogg länge och så även på ditt nya ställe 🙂 Pluggar och jobbar till vardags så finns inte så mycket tid till annat, dessutom planerar jag bröllop för jag ska gifta mig i sommar!!! Jag vet att du tidigare skrivit ett långt inlägg om ert bröllop men jag skulle bli glad om du hade något mer du ville dela med dig av, såsom själva festen och så vidare. All praktiskt planering är vi klara med men just middagen/festen har vi inte lagt någon krut på än, har du några tips eller ska man ta det som det kommer bara? 🙂

  48. Jannie

    Boende: Lund, sommar: mammaledig och vill läsa massor om inredning och billiga tips på göra-om-möbler. Precis köpt stor vilka som kommer eka rätt tomt, behöver en inspirations-dusch av dig! Kanonbra blogg. Är inte bitter:)

  49. Stina

    Jag bor i Oslo jag!
    Jobbar på förskola och trivs som fisken i vattnet.
    I sommar ska jag åka upp till Jämtland och släktens
    sommarstuga för att snickra i solen och vandra i fjällen!
    Tycker om att läsa om din träning och diet osv.
    Får en spark i röven av det och det behövs!
    Annars är jag tillfreds med det som skrivs här och
    jag beundrar ditt fina porslin. Är så sugen på det
    men det får vänta!

Comments are closed.