Anitha Schulman

Fin mattor

När jag var på Formexmässan så träffade jag en urtrevlig utställare i montern bredvid som hette Camilla Eltell hon är formgivare men gör helt sinnessjukt coola mattor också som jag faktiskt köpte med mig till mitt kontor. Creative Carpets. Är jäkligt sugen på att trycka upp min egen print på en.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tesso

  Hej jag heter Tesso och jag vill prata om byxorna. förlåt… jag menar BYXORNA!!!!
  Var kommer de ifrån? Jag älskar dem!

  1. anithaschulman

   Hahaha ja de darling kan du köpa runt hörnet från dig. På butiken Plagg på Odengatan. Bredvid örhängsshoppen typ. Finns massa balla mönster och en 500-hunka kösta-re.

   Puss ses i övermorgon.

Comments are closed.