Anitha Schulman

En hommage till Finland

IMG_0586

Jag är så glad att intresset för mitt porslin börjar ta sig över sunden. Tack för tipsen på ämnen. Snart kommer en bröllopsspecial till 🙂 bara för det. Men fortsätt tipsa!

Permanent nagellack Shellac som sitter i drygt två veckor och upp till sju veckor på tårna perfekt under sommaren. Av Rossana hälsa från mig: 070-974 04 15

Har jag några Finladsvenska läsare på blogge? Snälla ge er till känna. Ja man får vara anonym. Här kan man läsa en artikel om mig (på svenska) i finska Huvudstadsbladet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Här är ännu en finlandssvensk läsare! Jag gillar din blogg oerhört mycket. Bra kombination av humor och allvar, lyx och vardagsbetraktelser! Forstätt så fina Anitha!

  2. Joanne Paris

    Finlandsvenska ârgâng -73 bosatt i Paris sedan 2004. Följer dig och din coola klan sedan länge. Tack för fortsatt mysig & vass underhâllning samt kreativ inspiration.

  3. Jenny

    Här är en till finlandssvensk! 😀 Snygga naglar förresten. Själv blev jag lite besviken på Shellac som bara satt i två veckor då jag testade…

  4. Anka

    Finlandssvensk farmor och mormor som bor sedan 22 år i Spanien.
    Har följt din blogg från början. Gillar särskilt dina ”funderingstexter”.
    (Liten rättelse: Hufvudstadsbladet är en finlandssvensk, inte finsk, tidning.)
    Försök få Calle att blogga igen, please.

  5. Sari

    Hej Anitha,

    jag är finlandssvensk och tycker jätte mycket om din blogg! Du är modig, kreativ och intressant. Älskar ditt porslin, men har inte ännu beställt.

  6. Sari

    Hej Anitha,

    Bor i Finland men är inte finlanssvenk. Läser din blogg, men detta är första gången jag säger hej till dig 🙂

  7. Sofia

    Absolut! Vi finns här 🙂 Fan av hela Schulman-klanen, inte minst för de finlandssvenska röttena såklart 😉 Grattis till din framgång med porslinet! Fortsätt inspirera oss med inlägg om företagande, vardagslyx och roligheter. Gilla er humor! Kram!

Comments are closed.