Anitha Schulman

Stella McCartney älskar mitt porslin!

Jag höll på att få fnatt när de ringde från en PR-byrå för en dryg månad sen och berättade att Stella McCartney älskade mitt porslin! Hon hade ju en brunch här i samband med invigningen av sin butik och var tydligen sjukt aktiv i allt från personalens kläder, vad som serveras och på vad. PR-Byrån skickade listor på tänkbara grejer och hon kunde gilla och hon refuserade i princip allt på första listorna, utom mitt porslin vilket hon föll pladask för. Hon hade tydligen bett specifikt om det och valde ut exakta färger från kollektionen (alla utom den rosa). Inte för jag tror hon har något emot den, bara att de andra färgerna fanns representerade i hennes senaste kollektion. Under lunchen hade hon lyft på tallriken för att se vem som hade gjort det!!! Jag kan inte se det som något annat en det bästa erkännandet från den absoluta eliten. SÅ stolt. Läs vad Expressen skrev HÄR

Jag är extra glad för att hon uppskattade min present som var sex stycken cappuccionkoppar med trycket L.I. LY. vilket står för ”Linda I love you”. Stellas mamma som gick bort i cancer 1998. Hon har även en framtagit en parfym med samma namn. Jag tyckte det kändes viktigt med en personlig homage. Utan Linda ingen Stella och inga Wings (Paul & Lindas band). Som jag anser är sjukt underskattade, lyssna in skivan Ram ifall ni inte hört den. Tänk om de faktiskt nu dricker te eller kaffe ur mina koppar?! Hur coolt? Så jävla stolt.

Tänkte fira detta med en discount i webshoppen. 15% på allt. Skriv in rabattkoden ”STELLA” i checkouten. Missa inte min nya färg Nordic Sea, helt jäkla fab tillsammans med orange koppar vill jag lova… Kampanjen gäller månaden ut.

Alla mattallrikar (stora och medium) går även att beställa utan mittmotiv. Har inte hunnit få upp de bilderna än, då de kom igår från fabriken, men skriv ett personligt meddelande till mig i beställningsformuläret på vilka färger ni vill ha så kontaktar jag er. Handla HÄR!!!

Fyra tallrikar kostar inte mer ”än blusen ni tröttnar på om en månad”. Men håller BETYDLIGT längre 🙂

Gör som Stella och gå loss bland färgerna!!!

Foto: Privat Emilia de Poret
Maten gjordes av Pontus! och bilderna är tagna av Mathias Nordgren.
Maten gjordes av Pontus! och bilderna är tagna av Mathias Nordgren.
Maten gjordes av Pontus! och bilderna är tagna av Mathias Nordgren.
Foto: Mathias Nordgren.

Nya färgen ”Nordic Sea”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åh så himla roligt, stort Grattis. Du verkar vara superduktig, hade också fått fnatt och varit skitstolt om jag vore du,

  2. Tanja

    Åh, vad glad jag blir för dig! Du är en grymt inspirerande och klok person. Grattis!

    /Tanja från Pulau Besar 2002 😉

  3. Estetica

    Porslinet är verkligen unikt..!
    Mycker vackert mönster o färgvalet är suveränt..!
    Tallrikarna är mina favoriter..!
    Självklart ska du ha en egen plattform..din personlighet är så mångfacetterad och intressant att
    den inte ryms inom mama..!
    Ser fram emot starten..!

Comments are closed.