Anitha Schulman

Jag har sagt upp mig

Efter nyår bestämde jag mig för att efter Penny fyllt två, så ska jag sluta ”mammablogga”. Alltså jag ska inte sluta blogga, men börja minimera exponeringen av Penny i bloggen. Hon börjar bli så pass stor nu så man känner igen henne utan mig eller Calle i sällskap. Jag tror inte hon ”skadas” av mitt bloggande men det är ett personligt val att exponera henne mindre.

Så om en månad kommer jag att finnas på en privat plattform. Ingenting förändras egentligen innehållsmässigt bara att jag kommer göra det här i egen regi och ha betydligt mindre bilder på min dotters ansikte. Jag brinner ju fortfarande för familj, inredning, design, mode, resor, träning, kultur, hälsa, livsstil, kvinnligt företagande samhällsrelaterade frågor och relationer. Så allt det där och lite till kommer ni få ännu mer av! Hoppas ni är okej med det?

Enda gången ni kommer märka någon skillnad är ju när ni surfar in/länkas ut första gången. Sen behöver ni inte tänka på det något mer. Jag gillar verkligen Mama och har haft en fantastisk tid här. Men känner att det är dags att sluta vara en 🙂 nu vill jag bara vara Anitha med allt vad det innebär…

Undrar ni något så får ni gärna maila mig [email protected]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anithaschulman

    Självklart har Ebba rätt i vad hon skriver. Klart att magkänslan ska avgöra allt. Var vår gräns går går kanske inte är er gräns och tvärtom. Men nu när Penny blivit så pass stor så hon fattar egna beslut om hon vill ha ”de rosa eller blå skorna” till föris. Då ska också det vara hennes indirekta beslut att vilja vara med på en blogg eller ej. Just nu har hon inte den förmågan att fatta ett sånt beslut så då funkar nolltolerans av exponering bättre än gott omdöme.
    För var MIN gräns går är ju som sagt min.

    1. S

      Att ta ett beslut där man värnar sitt barn är att vara en klok och ansvarstagande förälder.
      Du är ett föredöme.

  2. Maria

    Hej! Jag hör ditt resonemang om 2-årsdagen som en slags gräns för exponering för ditt barn. Personligen tycker jag att det var spännande att läsa din åsikt -även om jag inte alls håller med ;). Jag tycker att Ebba von Sydow skriver så klokt på sin blogg att varje bild borde man ju fråga sin magkänslan om. Oavsett om det handlar om en blöjbild på en spädis eller en treåring i mammas klackskor. Jag tänker att magkänslan ska få vara avgörande i alla forum. Inte någon tvåårsdag. Jag kommer att fortsätta läsa dig ändå såklart. Bilderna på din unge är inte väsentliga för mig.

  3. Emelie

    Kul! Jag kommer att följa din nya blogg för jag är intresserad av vad du har att säga inte speciellt mkt av att se bilder på Penny.

Comments are closed.