Anitha Schulman

Åh det funkar!

Jag berättade ju för er om vårt sömnkaos. Att Penny vaknade fem varje morgon. Ja det pågick nog i nästan två månader. Det känns som jag knappt minns någonting från de här månaderna. Förstår ni vad jag menar? Vi testade alla metoder och varianter på sömnjusteringar man kunde tänka sig. Ett tag la vi oss nio på kvällen för det var det enda sättet man kunde få någon slags sovmorgon på. Tillslut så pratade vi med föris och fick hennes mitt-på-dagen-nap justerad till en timme istället för en och en halv. Det blev ingen skillnad när vi var på vippen att ge upp. Då hände det, men det tog en vecka. Nu sover hon till halv åtta på morgonen och vi går upp före henne! Hur sjukt? Alltså jag säger som Madicken Jag känner livet i mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fashiolita

    Vilka härliga bilder, ser ut som ni har haft en skön påsk tros förkylningar…

    Vad bra att det funkar med sovtiderna nu! Vi har märkt att vår lilla tjej har svårt att somna nu när det är så ljust.. Klart tar väl tid att anpassa den här timmen, men fast hon är trött så somnar hon nye… När lägger ni Pennie? Vilken tid?

    Hejhej.. 🙂

    1. anithaschulman

      Halv åtta. Vi har börjat med nattblöja också. Det hjälper. Satte på fel av misstag igår kväll därför vaknade hon sex i morse…

Comments are closed.