Anitha Schulman

Nu är det löning!

Missa nu inte chansen att köpa tallrikar och koppar!

Tabbouli HouseScheelegatan har börjat sälja mitt porslin.

Snart kommer jag även att ha lite butiksförsäljning hos mig på Frejgatan. Så då kan ni som kan komma direkt. Jag drar igång det om en månad ungefär.

Allt produceras ju i Småland efter order. Så i webbshoppen har jag 20-30 dagars leverans. Tänk på det ni som beställer personliga initialer att ge bort i present etc. Att ni har lite marginal. Det är verkligen jättekul respons från er som har handlat. Att ni tycker att de är finare i verkligheten tom. Bättre betyg kan man ju inte få. Så gå till Tabbouli ni som vill klämma och känna.

Bon Shöpping!

20130325-064444.jpg

20130325-064502.jpg

20130325-064518.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej! Vill bara säga att ditt porslin är så himla fint. Passar mig och min man perfekt då hans namn börjar på A och mitt på S 🙂
    Tack för bra blogg och jätte vackert porslin / Sofia

Comments are closed.