Anitha Schulman

Nu blir det reklam!

Vill tipsa er om att köpa nya numret av Family Living den med Josefin Crafoord på omslaget. Där är ett matigt hemma hos-oss reportage.

Vill man se ett reportage om mitt porslin kan man kolla in det här klippet ca 30 sekunder in. Det kommer finnas i min webshop från och med 6:e mars.

[vimeoplay id=”60180661″ size=”medium”]

Vill man se ännu mer porslin live in action så kolla på senaste På middag hos Hannah & Amanda!

[aftonbladettv id=”16293513″ size=”medium”]

Måste passa på att tipsa er alla er med en tjockare hårkvalité som verkligen skriker efter fukt. TREsemme produkter. Speciellt Keratin Smooth serien och Lisooljan. Ojoj som silke!

Världens bästa Marre på min favoritsalong Bangs.

Sen om nu vill förkovra er lite så ska ni se min grymt bra skådiskompis Ulrika Ellemark föreställning ”UT”. Den är så jävla stark och Ulrika levererar som alltid. BOKA HÄÄÄR!

[youtubeplay id=”A3EwSSi4FDs” size=”medium”]

 

Sista grejen bråkar du med någon om ett arv? Det kan vara allt från en vas till pengar och inte kan komma överens men vill veta vem som har rätt till arvet. Maila min kompis [email protected]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Debssss

  Var kan man köpa dessa TREsemme produkter? Jag har världens torraste affro! suck… och om man ska välja bara en av de produkterna (fattig student) vilken borde man satsa på då?:)

  1. Emma

   Jag har normaltjockt hår och kan bara säga att mitt hår blev som svinto och helt omöjligt att reda ut efter tresemmes schampoo och balsam. Det blev tovigt av både schampoot och balsamet. Fick kasta dem.

   Så jag kan verkligen inte rekommendera dem!

Comments are closed.