Anitha Schulman

Har du DET?

Inser att det börjar dra ihop sig till lansering och det är shitload to do. Det finns 1000 och åter 1000 gånger bättre projektledare än jag där ute. Framför allt folk som känner allt och alla är snabbfotade, lösningsorienterade och organiserade. Är du det och är du junior, vill du bättra på ditt CV och få goda referenser? Vill du ha en praktikplats där du kommer få mycket branschkontakter och roliga utmaningar höga och låga?

Talar den här texten till dig? Maila mig kort om dig själv på [email protected] kul hoppas vi hörs och ses. Vill bara ha ansökningar som kan starta ganska omgående.

Tack på förhand!

/Anitha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.