Anitha Schulman

Formex nu kör vi!

Har legat vaken och stirrat i taket från fyra nu på morgonen. Tänk om ingen gillar? Tänk om ingen vill köpa? Tänk om… Ja jag är så nervös så att jag håller på att smälla av. Fast dom här nerverna gillar man ju trots allt. Av många olika nervöspirr är dom här bland dem bästa.

Geniet Rami var och groomade montern igår. Vår idé när vi testdukade för en vecka sen var att. Klockan är tolv på en fantastisk nyårsmiddag och gästerna går från bordet för att fira tolvslaget. Kvar är ett härligt böljande kaos. Snart fortsätter middagen.

Jag tycker han lyckades. Jag tog med mitt eget matbord och stolar och fick låna Alex & Amandas vitrinskåp. Rami bidrog med alla fantastiska detaljer och blommor. Jag tycker att det blev en härlig ”hemmakänsla”.

Just nu känns det nästan overkligt att jag drog igång det här på idéstadiet i slutet av oktober. Det ni ser på borden är den andra upplagan av kollektionen som jag fick för en vecka sen. Allt har gått i ett rasande tempo sen början på december. Men det GÅR och det är det coola.

Tack alla fantastiska människor som tror på mig och mina knäppa idéer utan er hade inte det här funkat.
Tack älskling, tack Lina Brouneus, tack, Calle Larsson, tack Erik Lööf, tack igen Rami, Schulmans, Eklunds, tack Helena Ungh och Dickléns. Utan er hade det inte blivit något. Alls. Älskar er.

Nu är det snart dags att gå upp och göra mässa. Ni kommer väl förbi monter B14:39 ifall ni är där?

20130117-060621.jpg

20130117-060636.jpg

20130117-060643.jpg

20130117-060700.jpg

20130117-060720.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maricka

    Blev supersnyggt ju! Don’t you worry, tror folk kommer att älska dem. Och jag köper gärna i en webbshop framöver.

    Du inspirerar med dina idéer och handlingskraft – så coolt! Ha en fin dag i montern.

  2. Sofi

    Ballt av dig att köra ditt race. Jag kan dock inte hålla inne med att temat kändes lite ofräscht så här tätt inpå nyårsafton? Vill man inte ha vårfeeling nu? Så kände jag.

Comments are closed.