Anitha Schulman

Svar på frågor

Berätta mer om mötet du hade i England om te-muggarna. Hur mötet gick till och bad har hänt efteråt? Tycker det låter så himla intressant!/ Jen

Hej Jen, Jo det gick jättebra i den mån man kan säga det. De älskade min produkt. Men man har ju aldrig bara ett möte och ”sen är allt klart”. Jag har ju jobbat med det här i fyra år och har gjort en produkt innan så jag vet hur lång tid det tar. Förhoppningen skulle det det här skulle bli ett av flera möten och det verkar det blivit. Jag hoppas att åka få tillbaka i februari och på ytterligare möten. Det är flera parter involverade i processen men det mesta går att sköta på elektronisk väg. Man får ta ett litet steg i taget. Det är sjukt kul och spännande hur som helst.

Varför köpte du sista MD-krämen före mig?/ Malin

 Kära Malin, vi skulle ju ses nere på stan men du blev en timme sen och jag hade tunga paket. Inte visste jag att de bara hade EN kräm. Så du kanske får skylla dig själv och titta på min vackra hud så länge 😉 Men den finns ju hos tanta här på Odenplan, så du får hålla dig till efter nyår. Vem vet, den som väntar på något gott…
Kan inte du berätta historien om hur du och Calle? Hur ni träffades osv!/ap
Genom min exman faktiskt. Vi lärde känna varandra som kompisar för drygt sex år sedan och jag kände även Calles tidigare tjejer (läs plural;) så det var ingen hetta där liksom. Sedan gick jag och mitt ex skilda vägar av anledningar som inte hade med Calle att göra och han och hans ex delade på sig. Sedan sprang vi på varandra på fyllen på stan en kväll i juni 2009 och ljuv musik uppstod. Vi såg varandra i ett helt nytt ljus eller liknande. Vi åkte hem till mig ihop och badade badkar (utav någon sjuk anledning, fråga mig inte varför.) Sedan åkte han i princip aldrig därifrån.
 Undrar om ni varit i Afrika innan?

Jag har rest ganska mycket men aldrig förälskat mig så i en världsdel och de länder jag besökte där. Hade hört ganska löjliga uttryck innan jag åkte om att ”Afrika har en speciell effekt på människan” och ”många beskriver det som att komma hem, som att man landar själsligt”.

Så var det. Under min tid där var varje sekund helt magisk. Vart jag än vände blicken fanns något att fascineras av. Hoppas ni ska på Safari och får uppleva ett äkta afrikanskt samhälle.

Herregud jag blir helt varm av att tänka på det. Måste måste måste tillbaka. /T

 Hej T har hört exakt det! Ska bli jättespännade. Säger ”Kenya” för mig själv som ett mantra flera gånger per dag. Håller en uppe i snöslasket. Jag har bara varit i Tunisien i Nordafrika och det är ju knappast samma sak.
 Hej!

Kul med frågestund!
Jag undrar vad hotellet du och penny bodde på när ni var på Kanarieöarna hette? Skulle du kunna tänka dig att åka tillbaka dit?

Lopesan Del Villa Conde. Ja absolut det var urhärligt!

Hur kommer ni fira jul imorgon? Brukar hela Schulman släkten åka till sturehof för sill lunch? Och sen splittras ni och firar var för sig? God jul!

Ja nu är ju jag lite sen med svaret ber om ursäkt för det. Först var vi vid Allans grav (Calles Pappa) tillsammans med Alex och Charlie som vi brukar. Sen delade vi på oss (bröderna) och jag, Penny och Calle åkte till Sturehof och jag åt en hummer till lunch, (är egentligen inte alls förtjust i julmat). Så det var riktigt härligt. Sen åkte vi hem till Alex och Amanda och firade jul allihopa. God fortsättning.

Hur är din och Amanda Schulmans relation? Umgås ni något?:) /Ida

 Mycket bra. Men vi hinner ju inte ses så ofta som vi önskar. Vi har ju i princip gott omlott i mammaledighet. Men jag bloggar generellt inte om hur, när och vilka jag umgås med. Men är du intresserad så är jag lite bjussig med mina sociala sammanhang på Instagram.
 Fruktinjektioner och cellulitbehandlingar, shit vad trist det låter och vilket slöseri med tid och pengar! Lev lite istället./ Noni
Kommentera neggit på bloggar. Ja det är att leva det Noni.
 Hej! Snälla snälla, kan du inte ge en ärlig och krusidullfri utvärdering av cellulitbehandlingen som du gjorde på ben och rumpa för länge sen? Var det värt? God Jul!/ Lotta

Den var helt fantastisk. Absolut det bästa jag gjort. 6 behandlingar och sen en gång sen en gång per år. Mina ben ser bättre ut nu än innan graviditeten. Oväntat bra resultat. Såg skillnad redan efter tre behandlingar.

Hej!
Jag har rest runt i Goa och Kerala med min familj och vill tillbaka och se mer av Indien. Snälla ge mig dina bästa Indientips, vart ska man åka? Har två barn 3 och 5 så det ska gärna vara lite barnvänliga tips. Tack på förhand! / Maria

 

Hej Maria, Ja jag älskar verkligen Goa och det stod mellan det och Kenya. Problemet var bara att jag har upplevt Goa från en motorcykel och det var därför vi backade. Calle har också varit där. Min favoritplatser är Agonda och Palolem. Samt norra Goa, gamla Vagator. Calangute är bästa staden.

1Vad känner du inför att Calle skriver i sin blogg att han ska hem och sätta på dig, att han onanerar på Hotel osv? (detta lät präktigt, men undrar bara, själv känner jag att sånt är lite privat! Men vill ni dela med er så var så goda;-) ) fråga 2, är ni sugna på syskon till er förtjusande dotter? 3, hur får ni sexlivet att funka med barn? 4, hur nattar ni? Här tar nattningen många timmar, hur ser era rutiner på penny ut? Vårt barn är jämnårig med penny! Tack för en bra och inspirerande blogg! Du är min favorit ute i djungeln av mamma bloggar! Du är så förnuftig och har så många bra poänger i dina texter!! /Anna

1. Skriver han det, den sjuke fan?! Hahaha. Kunde inte bry mig mindre faktiskt. 2. Ja det är vi men inte riktigt än har vi kommit fram till. 3. Tack bra. Jag tycker vi lyckas få till det. Penny sover generellt i eget rum, men bruka komma in till oss mellan elva och ett på kvällen. Då hinner man ju innan så att säga. På Helgerna sover hon ju dessutom middag. 4. Nattningarna varierar. Jag tycker generellt att det är dem som varit svårast att få ordning på. Hon pendlar. Ibland är hon mer ok med mig än Calle och då försöker vi göra därefter. Istället för att hålla hårt på vems tur det är. Man vill ju minimera tiden för alla inblandade. Förra veckan var en skitvecka och denna är femminutersnattningar. Så där håller det på… Hon somnar i regel mellan 19.20-20.00. Nattas ca 19.15.
 Haka inte upp dig på Pennys språkförmåga. Tror inte alls att hon är sen i språket. Jag har fyra barn och alla har sin egen takt. Min lilla tjej kallade sig för mommy, farmor var mommy, kassörskan i mataffären var mommy. Hon sa inte sitt namn på länge. Märks att du är första gångs mamma, och då säger jag det med glimten i ögat till dig. Låt henne babbla på, hon luskar ut allt snart nog och då kommer du fråga, när kommer hon att vara tyst!! Ha ha/ Kram Marie

Hahaha tack Marie du lugnar! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lena

    En fråga; firar inte du Jul med dina föräldrar också?
    Spännande läsning om ”spöket” hos er. Har Calle också märkt av att det blivit lugnare sedan ni fått hjälp med andeutdrivningen? Ha en fortsatt härlig Jul!

Comments are closed.