Anitha Schulman

Letar lokal!

Jag är så exceptionellt ful idag så jag lägger upp en gammal bild.

Förlåt att det är trökit bloggande men det är så mycket som ska hinnas klart nu innan jul. Bara far och flänger hela dagarna.

Hjälp mig!

Jag letar lokal. Jag behöver en liten butikslokal som kan funka som showroom, litet lager och kontorsplats för två till tre personer. Jag behöver markplansnivå då jag kommer ta emot och skicka massa bud. Alltså vi pratar 20-30 kvm. Jag vill inte ha en överlåtelse direkt utan först hyra. Men kanske med en option till överlåtelse… Från slutet av januari ungefär vill jag flytta in. Helst i Vasastansområdet och inte för dyrt. Näe, det var inte dåligt med kriterier här. Fast det är ett drömscenario. Men maila mig på  [email protected] vad ni än har att erbjuda. Tack!

 

Idag var ett medium här och släppte fritt spöket från sina bojor i lägenheten. Men det ska jag berätta mer om imorgon…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullan

    Finns en cool lokal längre upp på Torsgatan som det står ”överlåtes” eller nått i fönstret på. Vet inte hur stor, men den ser tuff ut. Tror de säljer/renoverar asiatiska möbler…

  2. Jennie

    Snyggt med fotogenlampa.. Hög mysfaktor på den du. Det är inte varje dag man ser en fotoskenlampa. Detta ska jag spana vidare på, Tack för tipset!

  3. Ingela

    Vad spännande. Vet du, ibland kan jag tycka Penny ser sorgsen ut på bilder, tänk om ”spöket” påverkat henne ibland. Serr fram emot morgondagens läsning, ha en bra natt…

Comments are closed.