Anitha Schulman

Mer om tallrikarna!

De kommer att finnas i fyra olika storlekar, Ø 19, 21,5, 24, 27 det kommer även finnas koppar med fat i tre olika storlekar också.
Det kommer fler färger.
Alla färger funkar med varandra och tanken är att man själv ska kunna designa sin servis. Vill man ha en orange assiett och en lila mattallrik så är det en möjlig kombination eller vill man bara ha ett färgval så går det också bra. Priserna är från 120 kr till 200 kr per tallrik beroende på storlek. Det kommer även finnas små ”paketkombinationer” till förmånliga priser.

Idén har jag haft ett år. Jag älskar porslin och har tänkt på att detaljmönstrerna i gammalt brittiskt porslin är snarlikt tatueringskonst. Dessutom har jag ställt mig frågan varför det inte finns ”roligare” färger att välja på. Så jag kontaktade min vän Erik som är tatuerare och vi jobbade fram ett motiv. ”Stories from the sea” heter min första kollektion och kommer finnas till försäljning på min webshop från och med februari. Motivets bas är havselement och det är den första delen av en större kollektion.
Vill man förbeställa eller om är man inköpare så kan man kontakta mig på [email protected], snart i en webshop när dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monkan

    Superfina! Vad kul, hoppas att det ska gå jättebra för dig! Ska bli roligt att se vad du släpper mer i serien i framtiden.

  2. Emma - By Emma

    ÄGGKOPPAR!! Det borde du göra i serien. Jag vill nämligen ha den i orange som frukostservis. Jag har redan två jättefina frukostserviser. En i svart/vitt och en i blått/vitt men jag har inte äggkoppar i ngn av dem!

Comments are closed.