Anitha Schulman

Londonpepp

Jag har inte varit inne i själva London på fyra år. Jag jobbade ju på MTG  i tre år och under den tiden var jag säkert där tio gånger för att halva kontoret ligger i London. Det ironiska är trots allt att kontoret ligger en typ kvart från Heathrow  i typ det tristaste området ever.

Tror till och med att de har filmat vinjetten till det brittiska The Office i rondellen utanför kontoret. Ja så trist är det. En gång på tio resor var jag inne i stan på ett seminarium. Men det betyder nu att jag är sjukt Londonpepp! Jag har mötet utanför Cambridge imorgon lunch och efter det så åker jag och möter upp mitt resesällskap Malin  för som serious shopping och en kväll på stan. Nu ska jag ringa och boka en väska jag ska köpa på Smythson.

Okej hit me, ge mig era bästa Londontips. Äta, dricka, handla. Shoot!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eegguu

    lisa
    varför är det ingen som kan berätta exakt vad som är uppenbart överdrivet? flera flera, både här, hos calle och på twitter har berättat om samma erfarenheter

    varför är det uppenbart överdrivet? samma saker har hänt mig! eller ljuger jag?

  2. Lisa

    Hätskheten mot Anitha är helt grotesk. Ett enkelt påpekande om uppenbara överdrifter, leder till rena mobbningsinläggen. Sanslösa kommentarer, fulla av hat.

  3. Gastronomen

    Hej!
    Jag var i London för två år sen och är ett matfreak, så här får du två förslag!

    Om du gillar Dim Sum ska du gå på Yauatcha på 15 Broadwick Street, Soho! De hade en fantastisk avsmakningsmeny och deras desserter är to die for (både för ögat och smaklökarna). De har även hur många olika teer som helst, som gärna dricks till maten.

    Om du gillar riktigt genuin mexikansk mat ska du gå på Taqueria på 139-143 Westbourne Grove W11 2RS
    ! De har urgoda margaritas och små tacos rätter. Den middagen ändrade min syn på mexikansk mat, ingen Svenne tacos där inte!

  4. uu

    ”Men ni kanske inte har något bättre för er å andra sidan…”

    vadå, dina bloggläsare eller? är det oss du ber sluta läsa och kommentera för det visar att då har man inte så mycket för sig, hehe?

  5. Sofia

    Anitha: varför pissar du på dina läsare? Är det inte dom som gör att du har en blogg överhuvudtaget och att du får synas lite här och där?

  6. Malena

    ”tristaste området ever”? Med risk för att bli lynchad så måste jag ifrågasätta det här. Exakt vad var det som var så tråkigt? Jag tycker att man ska vara jäkligt försiktig med att krydda sanningen för att driva en tes. Varför inte bara ”jättetråkig”? Sanningen var god nog men kanske inte tillräcklig för att underbygga argumenten? osv

  7. Helena

    Du måste besoka Ottolenghi!! Det finns fyra olika Ottolenghi i Belgravia (10 min från Harrods), Notting Hill, Kensington High street och i islington. Gå in på deras hemsida ottloneghi.co.uk, deras sallader is to die for, men det basta ar andå bakelserna och att det ser ut som ett konstgalleri dar maten ar konsten! Go and see!!

  8. Hells

    The Office vinjetten var inspelad i Slough och inte i London… Men visst finns det liknande trakiga stallen i Greater London…

  9. Sandra

    Efter två så obotligt ogenomtänkta och högtravande inlägg är det konstigt att du tror att du bara kan släta över det. Bit i det sura äpplet och erkänn att kritiken är rättfärdigad. Det har aldrig hänt på din blogg. Vore trevligt att se som omväxling. För det kan ju omöjligt vara fel på alla andra jämt.

  10. anithaschulman

    Emma! Dagens lustigkurre. Mycket roligt. I övrigt så behöver man ju inte läsa bloggen eller kommentera. Men ni kanske inte har något bättre för er å andra sidan…

  11. Emma

    Var du alltså inne i stan en (0) gång på 10 (0), dvs noll gånger?

    Så måste det vara, för själv har jag bara varit i London en gång, så att du har varit där 10 (0) gånger låter sjukt saltat.

Comments are closed.