Anitha Schulman

Idag hos Cissi Wallin i Radio 1

Grytlapp: Ninni Schulman

Hittade en gammalbild på en fin grytlapp som Ninni virkade åt mig. Så fin! Idag får ni inte missa mig hos Cissi Wallin i Radio 1 oj oj oj vad vi ska prata om känsliga nätämnen… det här vill ni inte missa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej Anitha! Jag har länge tänkt fråga dig en sak som har att göra med adoption, för visst är du adopterad? Jag är också adopterad och har, sedan jag blev mamma för drygt ett år sedan, börjat tänka mer och mer på mitt ursprung. Jag är adpterad från Sri Lanka och funderar nu starkt på att åka tillbaka dit och utforka det land som jag är född i. Jag är dock mycket osäker på huruvida det skulle vara en bra eller dålig resa att göra. Det hade varit väldigt intressant att få höra hur du tänker kring ämnet och hur du själv känner. Kram

Comments are closed.