Anitha Schulman

Fredagstrosan ikväll åker dom på!

Kolla nu in detta, för så här sorgligt är det. Ikväll ska vi på middag och det här är vad vi kommer ha på oss. Calles Fredagskalsong jag skrev om förra veckan. Ett par tio år gamla Salming  som är så utnötta att de nästan är genomskinliga. Mina är ett par åtta år gamla La Perla som kanske var citrongula en gång i tiden. Men jag tycker fortfarande att dom håller måttet. Tragiskt nog.

Kan ni inte ta bilder på eras fredagstrosor med en kort historia om varför de är det. Maila till [email protected] med en kort beskrivning så publicerar jag de tio första härunder. Vill ni vara anonyma så går det bra. Men det är alltid trevligt med ett förnamn och en ort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Måste vara ett skämt!!! Kan inte tro att du/ni ser ut så under.Du är ju alltid så noga att visa upp dina märkeskläder …..

  2. bella

    Här kommer en seriös fråga: hur har man på sig såna trosor? på mig skulle allt hamna mellan skinkorna på två sekunder. skaver de inte? jag har verkligen aldrig fattat såna trosor. men alltså det måste väl vara så att det handlar om hur ens rumpa är formad. eller?

  3. Tove

    Vad rolig du är! Tycker de var charmiga båda två på sitt sätt:) Det jag minns från fredagstrosor, när jag var singel och hade bestämt mig för att absolut INTE följa med någon hem, var att jag satte på mig något hemskt, brunt frottéaktigt. Det funkade inte så bra, för jag följde ofta med någon hem ändå, och var tvungen att förklara. Och då blev de här hemska fredagstrosorna plötsligt en utmaning… 🙂

  4. maja

    Fredagstrosa? har aldrig hört talas om…. för min del spelar det ingen roll vilken dag det är, jag tar ett par trosor som ligger överst i lådan… och min man gör mig veterligen likadant med sina kalsonger.

Comments are closed.