Första utflykten – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Första utflykten

Fick precis sms från pedagogen som sa att hon var superglad och att det gick jättebra. Det är nämligen första dagen utan föräldrar idag.
Hur gulligt. Jag tror jag dör.

Det känns lite som jag slarvade bort hennes första inskolning. Sköt nog bort hur jobbigt det var för henne och hanterade min egen ångest för det hela mer. Om jag ska vara ärlig. Så det var väldigt skönt att göra om och rätt. Om man nu någonsin kan göra det. Men hon ÄR mycket gladare den här gången.

Idag var det första utflykten. De gör det varje torsdag. Vid Calles jobb ligger en superbutik som jag gick in i för jag letade vattenavstötande höstskor till henne. Gummistövlar i all ära, men de är ju inte superlätta att gå i när man har en gallondräkt över, för någon som är tre äpplen hög.Barnskospecialisten så bra! De hade tydligen inte bara skor utan underställ och vatten/vindtäta ställ också. Alltså jag älskar ju att handla barnkläder men just ytterplaggen som är superdyra och har kort livslängd i och med att de växet, kanske inte ingår i den övriga barnklädesförtjusningen. Men jag tyckte de hade riktigt fina grejer faktiskt. Fatta att det dessutom finns små Clarks och Sorel etc. Man dör ju. I allafall veckans eller dagens tips. Go C.

Dom har en onlineshop såg jag nu. Det såg ut som ett ganska bra vintersets erbjudande. Det ska jag nog kolla på.

20120830-091609.jpg

20120830-091614.jpg

20120830-091619.jpg

Missa inte mig hos Cissi Wallin och Cimon idag i RADIO1 vi ska prata om att ha höga krav på sig själv. 13.00-15.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.