Anitha Schulman

Detox

Jag kör ju en detox. Ska på bröllop nästa helg och vill att klänningen ska sitta så där håll-käften-bra. Hela sommaren har vågen stått still samt att jag har dragit på mig två stycken dagisförkylningar (innan och efter sommaren) som aldrig vill gå ur kroppen. I tre veckor har jag varit lite småkrasslig. Vilket resulterat i att så fort jag springer blir jag lite sämre så nu har jag låtit bli. Så därför har jag kört en hälsokost detox, skitäckligt pulver och tabletter två gånger om dagen. Äter bara asnyttigt. KLART det ger resultat. Dessutom så låter det ju ganska logiskt att kroppen absorberar en massa tillsatser som fastnar i tarmarna. Kan informera att man har väldigt intressanta toalettbesök. Ojoj. Men på en vecka har jag gått ner ett och ett halvt av de kvarvarande tre kilona. Målsättningen är att köra i tre veckor. Sen är det bokslut för min vikt en gång för alla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Skriv din kommentar här
    Bra jobbat!
    Får man fråga hur lång du är och vad din slutvikt kommer att bli? Jag frågar eftersom du peppar mig och jag dessutom tror att vi är lika korta.
    Tack för en fin blogg//M

  2. Excessive

    Oj skickade för tidigt,inte skrivit klart. Ville bara klargöra: En lite striktare lchf,lite atkinson och inga lchf-bakelser såklart :(,då håller man fettintaget med rätt lågt. Blir schystare så!

  3. Excessive

    Bra kämpat,själv har jag nyss börjat med lchf igen efter lite mycket annat svullande. Gått ner 2 på 1½ vecka. Håll käften ska det med skrika om mig….eh..snart 😉

  4. Eli

    Bra jobbat! Jag funderar själv på att köra detox. Kan du inte berätta mer om vad du äter och inte. Och vilka pulver du tar!

Comments are closed.