Anitha Schulman

Värt att vänta på!

Calle kom hem idag! Så ljuvligt att vara hela familjen igen. I början har man lite ”olika takt” så det kan skeva lite. Ibland kan man till och med bli lite osams för att man har så olika energi och förväntan. Men den här gången gick det helt friktionsfritt.

Jag tror jag fick väldens bästa försenade födelsedagspresent. Ett par underbara Louboutins, ny ansiktskräm och mask från Nimue. Nytt köksbord från Garbo Interiors.
Sen en urhärlig rosébox från Rosato Toscano och en ny Glossybox hade kommit med bud. Så gulligt!
Dessutom hade Calle fixat en hemhjälp som städade lägenheten. Kanske den bästa presenten av alla. Den och lite Pennyavlösning efter fyra dygn. Mår som en prinsessa!

20120703-161541.jpg

20120703-161546.jpg

20120703-161552.jpg

Kan passa på och annonsera ut vårt gamla köksbord. Ett engelskt slagbord i fint skick. Älskar bordet men det var lite för stort för vårt kök. Maila på anitha.schulman@hardhatmedia.se om ni är intresserade.

20120703-161807.jpg

20120703-161816.jpg
90 cm i bredd. Slagskivor 55 cm styck och mittenskivan 40 cm. (Full längd 150×90 cm.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej, Oj vad du som kvinna inspirerar och motiverar mig! Tack för det 🙂 Jag driver också eget med en liten och det skulle vara så kul att få bjuda dig på en AW ngn kväll och dela lite erfarenheter. Ett glas på hotellet,eller rn drink på grand. Nätverka is the shit 🙂 Du har min mail! Hör av dig om du vill. Kram/A

  2. A-K

    Vilka presenter, underbart 🙂 Jag kanske borde visa din blogg för min sambo så kanske han lär sig hur man uppvaktar sin älskling 😉

  3. Alice

    …Tycker bara att det är trist när människor är missunnsamma och negativa men jag skrattar snarare åt fenomenet än att oja mig om du förstår vad jag menar.

  4. Alice

    Lina: På vilket sätt var jag bitter, förfasande eller genushetsande? Jag berömde Anithas blogg och önskade att folk kunde unna sig själva och andra det som skänker lycka i livet (vad det än må vara för var och en).

  5. N

    Wow bästa presenterna! Det är du värd. Skönt med avlösning med! Det ska ju alltid vara någon bitterf*tta som kommenterar något negativt, ignorera. KRAM

  6. Alice

    Alla dessa bittra människor som bara MÅSTE förfasa och oja sig över andras angelägenheter – tänk om de förstod att de enbart gör sig till åtlöje. Liksom alla genushetsare. Komiskt är vad det är! Och tänk hur roligt de själva skulle ha om de la ner lika mycket energi på sin egen lycka istället för att granska vad andra gör och inte gör.
    Anitha, din blogg är en härlig motvikt till dessa tramsigheter! Kram 🙂

  7. SCAS

    Anne: Alla har vi olika förutsättningar… Har man möjligheten ska man unna sig tycker jag. Och det är väl prioritering som du säger och jag tycker du gjort helt rätt prioritering som unnar dig och ditt barn en semester varje år och ett bra boende, all cred till dig. Men om du samtidigt känner dig bitter över andras lycka (för det luktar lite bitterhet om ditt inlägg) så tycker jag att du kanske prioritera dig lite mer. Om du mår dåligt av att läsa en blogg där folk unnar sig så tycker jag att du kanske ska läsa någon annan blogg.

  8. Emma

    ville bara skriva angående Genus lite längre ner, de är så skönt med dig å Amanda. Jag blir tokig på genushysterin. Ni skriver alldeles brilliant om de, tack!!! =)

  9. Marie

    Förresten. Till ”anne”
    Passa på att sova på nätterna istället för att jaga upp dig över någon annan människas liv. Sömnen behövs! 😉

  10. Marie

    Vilken härlig man du har och häftigt att han har koll på din smak och märken du gillar. Verkar som du hittat ett riktigt praktexemplar =)
    Kram till dig och tack för mysig daglig läsning. Du har gett mig så mycket!

  11. anne

    Skönt med Pennyavlösning efter hela FYRA dygn? Jag fattar inte. Eller vi har olika ork? Som ensamstående mamma hade jag absolut ingen avlösning annat än dagis bara precs när jag jobbade. År ut och år in. Utom fyra gånger när jag unnade mig barnvakt för att gå på fest. Hade faktiskt inte råd med mer eftersom jag prioriterade att bo hyfsat bra och kunna åka på semester varje år, barnet och jag alltså. Men det gick det också, riktigt bra faktiskt.
    Tycker ofta jag läser och hör småbarnsmammor av idag tala om att de måste ha egentid. Låter väl bekvämt men – är ni klena eller?

  12. mamma

    Jättefint – och härligt att få inspo från sin släkt! Det ruffiga köksborde, korgstolen med fårskinn, ljusstakarna har man ju sett förr hihi

Comments are closed.