Anitha Schulman

Och vad gör man när man trillat av hästen?

Jo man hoppar upp igen. Hur, är individuellt. Men jag tog en liten runda på stan. Sminkade mig fint, klädde upp mig, bokade barnvakt, la upp bekräftelsebilder på bloggen. Går snart på vernissage och tar en middag på stan med min man och vänner. Så där ja, ordningen återställd. Nu är jag så gott som luspank till 00.00 inatt. Men det var det värt!

20120524-174433.jpg

20120524-174439.jpg

20120524-174444.jpg

Har ni sett en sån bra klänning jag hittade på Cos gömmer magen och väl valda delar av rumpan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Jag förstår precis vad du menar, har man aldrig tidigare behövt bry sig om vad vågen visar är det svårt att förstå. Jag gick upp 25(!)kg när jag väntade Alva, men hade turen att tappa dom väldigt fort, dock vet kan jag inte direkt påstå att kroppen ser ut som den borde. Att vara smal är en sak, men att vara fit är en annan… Så snart är det dags att börja använda satskortet igen och bli fit 😉 Helt rätt att ta lite egobilder, festa järnet och ha kul. det behöver man och det var du defiitivt värd!! Nu är kontot laddat igen så kör ikväll igen vetja 😉 kramar

  2. Mary

    Skippa utseendehetsen Anitha, jag tror du kommer må mycket bättre av det. Vem pressar dig egentligen? Du är faktiskt rätt FAB som du är, både med eller utan tillfixning 😉 Kramar

  3. Joppi

    Men herregud, människa, vad bråkar du om? Du är skitsnygg, och fet är det sista jag skulle kalla dig.
    Men jag kan rekommendera inflammation i en visdomstand för att bli av med ett par kilo, om du kan få till det. Tre dagar med flytande föda, och jeansen slutade att strama i midjan….

  4. Jennie

    Vad sjutton gör några kilo hit eller dit när du är så där snygg!? Du är smashing hot! Hör du det? 🙂
    Styrkekram till dig!

  5. Annalisa

    Men snälla söta rara Stina, jag försöker verkligen förstå vad folk som du vill åstadkomma med sådana kommentarer. Jag tänker så hårt att det känns som att jag kommer explodera men inte fan kommer jag på vad människor som du får ut av det. Känns det bättre nu? Mådde du dåligt av att hålla dina negativa tankar för dig själv? Kände du att världen blev en gnutta bättre efter att du skickade iväg kommentaren? Nu är det här jättemoget av mig men jag tycker verkligen att du och alla dina trollvänner kan gå och dö. Ni bidrar ändå inte med någonting och är sådana energitjuvar så gör alla en tjänst och bosätt er i någon grotta långt ifrån civilisationen så vi slipper er. Alternativt gå och dö.

  6. Stina

    Åh vilken trist blogg jämfört med Amandas, ni är liksom ljusår ifrån varandra. Sorry stumpan men du berör inte alls.

  7. À

    Se hellre över kosten än träna mer. Jag tror benhårt på att rätt kost är 80-90 % för att gå ner alt hålla sin vikt. Dels rätt sorts mat, dels rätt mängd av protein, fett o kolhydrater. Jag följde Olgas råd vad gäller mat, tränade lite och gick ner nästan 10 kg på drygt 2 mån. För mkt träning kan stressa kroppen och kortisol gör att kilona stannar kvar. Så MASSOR av protein, bra fett och lite GI kolhydrater, gärna utan gluten som tex. Quinoa. Jag LOVAR att det funkar!!!!

Comments are closed.