Anitha Schulman

Back in black

Nu hade blekningen fått en sorgkant i svart så jag kände att det var dags att återvända till min hemarena.

ElisabethBangs min älskade frisör som jag inte nog kan bedyra hennes kvalitéer. Idag ”trådade” hon min musche, tonade mitt hår mörkbrunt, toppade och fönade ut mig. Allt på 1,5 timme. Utan att stressa. Är inte det helt otroligt? Hon känner mina behov. Jag älskar relationen man kan få med sin frisör. Den är unik för varje kund och frisör emellan. Som en liten pseudo-kärlekshistoria.

Vi åker snart en vecka till Bodrum i Turkiet. Jag har aldrig varit där så har ni några tips så säg till. snälla.

Vi har hyrt ett hus lite utanför tror jag, men vi har bil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Åh skulle verkligen vilja åka dit då jag har hört mycket gott om bodrum. Måste bara säga att jag blir så arg när jag läser kommentarer i andra inlägg och ser hur elaka och idiotiska människor är. Varför läser dom ens om du nu gör dom så förskräckta och förbannade.

  2. Lotta vimmelmamman gray

    Skriv din kommentar här hej fina anitha. Vi var i bodrum i somras. Turkarnas svar på san tropez. Exlusivt snyggt trendigt. Inte alls som antalya och alanya. Många turkar har bodrum som sitt semester resmål och det vackra folket hänger på beach klubbarna. dyr shopping. En ynka liten ring kom med hem. Finns massa bilder på min blogg. Sök i sökrutan. Och du. Once you go black, you never go back! Hälsa Kalle mannen

  3. Sema

    Finns inget i Bodrum city?! Bullllllshiiiit!!!

    Återkommer med en lista när jag har tid o skriva=)

    Men fint är det..kommer inte ångra er..s

  4. Leila

    Jag måste också hitta mig en frisör, och det snart då det bara är hår och ingen frisyr just nu.

    Måsten i Turkiet: gummiglass, turkiskt bröd med tomat och fetaost, magdansöser (de skrämmer mig, men är ett måste).

  5. Maria Edie Lou

    Hej Anitha, jag älskar Bodrum trots att jag alltid varit väldigt skeptisk till Turkiet. Jag tycker Bodrum city är mysigt, hamnen är väldigt fin och det finns många bra, billiga, lokala restauranger. Det finns ett hotell som heter Diamond (jag har bott där 4 gånger, men minns inte namnet?) som har ett bra SPA, du MÅSTE göra turkiskt bad. Finns ställen i utkanten / utanför Bodrum också som har fina marmorspa. Fina stränder. Jag avundas dig otroligt mycket. Kram på Köpenhamn

  6. Selo

    åh vad härligt med Bodrum vi åker dit varje år och blir aldrig besviken. Vi har alltid bott på hotell då det är bekvämast med småbarn men jag skulle vilja hyra hus i sommar och skulle gärna vilja veta vilken förmedling du använde dig utav? Mina tips är att besöka türkübükü och skippa bodrum city då det inte finns något märkvärdigt att se där. Åk även till Torba för en annorlunda utflykt. Ha en skön resa!

Comments are closed.