Anitha Schulman

Läs detta och tyck!

Läs HÄR

20120426-161949.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Självklart har kända mammor mer effekt, även om vi vill tro att vi inte bryr oss eller påverkas så visst gör vi det. Tänk bara skriverierna om kronprinsessans kropp efter graviditet och födsel. Klart vi vill vara som de vi anser har lyckats, vare sig vi är medvetna om det eller inte. Tragiskt kanske men sant.

  2. Ida

    Att säga att det inte ger någon effekt alls tror jag är fel. Jag var precis inne och kollade och blev positivt överasskad, det ser ju inte så farligt ut! Nu vet jag ju vad som väntar om jag själv skaffar barn. Men visst om det var kändisar med skulle det säkert få större genomslag men jag tycker absolut sidan ändå gör skillnad!

  3. Zandra

    Jag håller med din Anitha,till viss del. Det skulle vara ner intressant om kändisar ställde upp, vem vill inte sitta och kommentera kändisars mamma kroppar? Men, idag kan pengar köpa det mesta, vilket leder till att dom får expert hjälp, PT, massöser, dietister osv. Så deras ”mamma kroppar” försvinner mycket fortare än en medelsvenssons gör. Då får man bara ångest och tycker att allt är skit. Men en sida med ”vanliga” människor kan också ge en fel bild då jag tror att dom som är mer extrema fall hellre ställer upp på bild än dom som fått lite smått med bristningar, liten deg kula osv. Jag tycker att det ska vara blandat med vanliga och kända för att skapa en rättvis bild.

  4. Malle

    Nej, jag tror inte alls att det spelar ngn roll om det är en kändis eller inte? Vad har det för betydelse? Men där är väl folk olika, jag är inte så inne på skvaller och kändisar generellt! I övrigt så är det väl inte så dumt med en sådan sajt! Om inte annat för att man ska förbereda sig mentalt för vad som komma kan!

  5. louise

    Tror du har helt fel. När jag sitter och är nyförlöst och undrar när i hundan min delade magmuskel ska gå ihop och vad hände eg med höfterna – så är jag intresserad av att identifiera mig med ngn annan i samma situation. Då struntar väl jag i om det är en kändis eller inte. Tror du jag skulle vara mer intresserad av att titta på din kropp än ngn ”okänds” kropp? Jag vill se att samma sak händer andra och att folk just INTE ser ut som kändisar ur skvallertidningar direkt när dom fött. Identifikation stavas det. Och det har ingenting med kändisskap att göra.

  6. L

    Taaaack Anitha för att du tipsade om Fooner! Mina äckliga fötter är helt nya. Min sambo tyckte att det var så äckligt när jag ömsade skinn, men efter ett tag satt vi båda och drog bort skinnbitar. Underbart!

  7. Sanna

    Mycket bra sagt. Precis så är det. Dagens förebilder måste visa att de också är människor med fel och brister för att ”vanliga” människor ska lära att tycka om sig sjäv som de är. Sad, but true.

  8. Christina

    Saknar din mans blogg och hans humor. Kan du inte be honom att ”gästa” din blogg med lite funderingar om livet i största allmänhet. Blir inte samma med twitter

Comments are closed.