Anitha Schulman

Vällinggate

Herregud det trodde jag inte att en sådan banal sak som välling kunde väcka så mycket känslor. Ja som sagt alla barn är olika trots att de kan vara lika gamla hör och häpna. Det visade sig efter lite efterforskning att när vi hade övernatten barnvakt för ett tag sen hade denne väckt Penny, 24.00, 03.00 05.00 för att mata. Därav hade hon väl gillat den rutinen. Nu har vi kört hardcore ett par nätter  här och jag vill passa på att tacka för tipset att göra vällingen lite tjockare. Så nu matar vi halv åtta när hon ska sova och gav henne några små slurkar precis innan vi somnade första kvällen. Men det har inte behövts något mer efter det.  Nu sover hon som en stock till sex på morgonen i alla fall. Då får hon ett nytt mål och somnar om.

Igår glassade jag i solen så det var bloggtimeout, sprang på Pascal  på café Odengate. Vi pratade om tonårssnatterier och Zlantanmöten, läs om Pascals möte. Min historia om jag inte missminner mig var 2001 typ sensommar. Jag bor på den här tiden granne med Bingo Rimér och vi umgicks lite grann. Bingo ska ut och plåta ett gäng tjejer som är nykläckta modeller för tidningen Café och typ ropar in genom fönstret om jag vill hänga på ut till Värmdö och assa honom. Det tycker jag lät som ett perfekt tidsfördriv så det gjorde jag. Bingo är ju alltid väldigt underhållande om inte annat. Vi jobbar på och framåt eftermiddagen börjar vi bli klara. Sista bilden ska han ta på mig som tack för hjälpen. Nästan samtidigt så kommer Erika Johnson förbi med sin nya kille i hans Ferrari. Han spelar tydligen fotboll och det börjar gå riktigt bra för honom. Han visar stolt upp verktygslådan i bilen som är helt klädd i läder. Bingo föreslår att vi plåtar ”min” bild hängande på Ferrarin. Sagt och gjort. Det visar sig senare vara Zlatan som Erika dejtade. Ja det var mitt möte med Zlatan. Ska lägga upp den gamla ungdomssynden här så fort jag får tag i bilden. Som tydligen är med i Bingos nya bok och back in the days publicerad i Café. Det fanns inga bloggar på den tiden så det var sånt här vi unga tjejer då fick våra fem minuter av bekräftelse. Jag minns att några kollegor på TV4 rynkade på näsan. Men lite man brydde sig då och kul var det!

Hahaha har ni sett en sån liten tjej i dubbel bemärkelse. I nederkant kan ni ana en annan Mama-bloggares rumpa :-). Bingos snaphots...
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Inte för att jag förstår vad det har med saken att göra, men jag har aldrig haft en miljard läsare. Jag hade färre läsare 1996 än vad jag har nu, men någon miljardskara är de inte. Någon raritet var jag inte heller.
    Jag undrade bara vad du menade med att det inte fanns bloggar 2001, och du svarar med spydigheter (utan att svara på frågan). Moget.

  2. Anna

    Vad menar du med att det inte fanns bloggar 2001? Själv har jag bloggat sedan 1996, och jag var knappast först med det.

  3. Dalle

    Jaaa… Eller så kan väl bara tycka att det är roligt att folk är engagerade och tar sig tid att tipsa och debattera? (ang. vällingen). Sen blir det hetlevrat med snack om barn – så är det. Man får ta till sig det man gillar och bortse från resten.

  4. Malin

    Detta kanske redan har ”avhandlats” men jag undrar ändå varför ni inte ger henne gröt på kvällen? Gröt håller hon sig mätt på och ni slipper hålla på och göra vällingen tjockare.

  5. Fyrabarnsmor

    Men alltså jag kan inte låta bli att undra vad det är för en barnvakt som får för sig att VÄCKA en sovande ettåring för att mata… Vet man inte en så elementär sak om barns behov – vad vet man då?

Comments are closed.