Anitha Schulman

Snart drar vi!

Vi har verkligen Resfeber med stort R. Jag har en tvångstanke. Att hon ska ramla i poolen ett oaktsamt ögonblick. Tanken kan äta upp mig. Men jag ska köpa en flytväst som hon får ha på sig hela tiden i poolområdet. Tack Amanda för tipset. Jag tänkte läsa två böcker inga supertjockisar men vad ska jag läsa några tips? Likaså om ni har några Miamitips på barnaktiviter, restauranger, shopping och utflykter. Spill your beans.
Ses i Sunshine State alldeles strax. Kram

20120121-185903.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. me

    finns två grymma shopping centrum i miami (finns säkert fler, men 2 jag gillade), det ena heter dolfinmall och det andra kommer jag inte ihåg vad de heter, men det är jättestort och nybyggt och väldigt väldigt bra! du kan fråga vem som helst om det shopping centrumet så vet dom.. dolphinmall är bra för att det är lite mindre och inte lika många åker dit = billigare grejer 🙂

  2. Lady Dahmer | Postpatriarkal Feministfitta

    Jag får sådan våldsam lust att gå fram och berätta om ergonomiska bärselar varje gång jag ser en förälder med sin lilla stackars bebis i en Baby Björn. Och jag ser dem ganska ofta. Små värnlösa bebisar sittandes stela som pinnar i ryggen och hängandes i skrevet, hängades bort från förälderns kropp. I Ergon eller Manducan så sitter de tätt, bekvämt, omfamnade med krökt rygg och grodposition.

    För att inte tala om hur jävla ont man får själv. I BB så bär man med övre ryggen och axlarna. Med en ergonomisk sele bär man med höft och rygg.

    Jämförande bilder: http://www.alltforforaldrar.se/ladydahmer/2011/october/baby-bjorn-vs-ergonomiska-barselar.html

    Ba ett tips. Du kommer tacka mig om du provar en ergonomisk sele istället!

  3. Anna

    Du bara måste läsa Hey Dolly av Amanda Svensson och Paris-Dakar av Jens Liljestrand. Två av de bästa jag läst. Sidorna vänder sig själva. Den senare kan Calle läsa sen, den handlar om män mellan 30 och 40 och ett bröllop som spårar lite.

    Trevlig resa! 🙂

  4. Lilla Elde

    ”Det stora svenske vemodet” av Carina Dahl. Boken är som en fristående uppföljare till TV-serien ”Kronjuvelerna” och är så j-a bra!!! Hanlar om en tigertämjare, en elitsoldat och två syskon och deras uppväxt i ett hus fullt av loonisar. Finns på bibblan!

  5. Madde

    John Ajvide Lindqvist – Låt den rätta komma in, Människohamn. Bra, vackert, groteskt, och så spännande att man snubblar över orden för att komma vidare!

  6. Hanne

    Vi var där 4 dagar i oktober, slutspurten på en tre veckor lång trip, NY, Orlando, Key West, Miami, Alldeles för kort tid i Miami, nästa gång skippar vi KW. Burgers and Beer Joint var kanon, avslappnat, fantastiska burgare o MASSOR av öl för de som gillar det. Håll tummarna för att nån beställer jätteburgaren! Sen kan ni strosa i timmar längs strandpromenaden… En titt inne på Victoria’s secret kanske? Nu e ju Penny lite liten, men vår 5-åring blev helt galen när vi gick förbi en valpaffär!? Lite makabert, men så gör man tydligen där, den låg på en galet mysig gata,
    Som jag inte minns vad den hette, men det var bilder på massa kändisar på väggarna som köpt sina hundar där så den e säkert ganska känd, ett besök där kan jag rekommendera om inte för valparna så för själva gatan! Lycka till o ha det bäst!

  7. Maria

    Sassa hur mår du? Självklart är det inget fel på Penny och det vet du också. Du kan få hjälp med att sluta hata. Kram

  8. Sara

    Det ligger en superbra Cubansk resturang på Collins ave och 8th st. Akta er så ni inte blir lurade om ni äter på Ocean, vi trodde vi åt på en billigare restaurang det visade sig dock när notan kom in att den var dubbelt så dyr som den dyra restaurangen vägg i vägg. Bal Harbour är ett shopping center som är super fint, dock bara dyra butiker. Hoppas ni får kul!

  9. Helena

    Härligt, trevlig resa! Vet av egen erfarenhet att man inte alltid får ha flytväst i poolen, dubbelkolla med badvakten!

  10. Emma

    I hotellet Shore Club (på Collins Ave) ligger Nobu som ju har sushi to die for! Precis utanför är världens mysigaste lounge/bar, utomhus. Supermysigt! De flesta stora hotell har lekplats i sanden på stranden (med parasoller etc för skugga) för barnen. Amerikanare är ju fantastiska gällande barn och barnvagnar, allt är så enkelt. Ha en helt fantastisk resa- njut njut njut!

  11. julia

    ’Vindens Skugga’ en magisk kriminalroman från 20talets dimmiga Barcelona. Bästa boken jag läst och författaren heter Carlos Ruiz Zafon, och boken finns i pocket.

  12. sofi

    Du måste läsa ”en nästan vanlig man” av örhland och buthler!! Gillade du snabba cash, så kommer du att älska den här.. Mycket spännande, utspelar sig i stockholm, riktigt bra och trovärdiga (men sjuka) karaktärer som man verkligen lär känna och lever in sig med.. LÄÄÄS! Det finns även en fortsättning (men den MÅSTE ej läsas.. men du kommer ju att vilja, efter att ha läst En nästan vanlig man) och denna boken heter Grannen..

    Kan inte FÖRSTÅ att dessa böcker inte fått lika mycket uppmärksamhet som snabba cash? Dessa borde de bli film av, för det hade blivit såå mycket mer spännande och bra filmer av dom med rätt skådespelare ;P

    Rekommenderas till alla som gillade spännande och bra böcker! 🙂

  13. Leila

    Glöm för Guds skull inte solskyddsfaktor, och att smörja in även om ni inte ska vara vid poolen. När jag var där så brände jag mig rejält efter bara 20 min vid poolen, och min hy är inte vidare ömtålig mot solen i vanliga fall.

    Bok jag varmt rekommenderar är ”Vattenmelonen” av Marian Keyes. Mycket underhållande bok som fick mig att skratta högt.

Comments are closed.