Anitha Schulman

Pennys dag

Skönt vi har bytt hotell. Inte lika tjusigt men har det vi behöver, yta, badkar och balkong. Det viktigaste för en familj uppenbarligen. Är fortfarande novis på hela grejen men som alltid lär man sig av misstagen. Som ikväll när vi hamnade på turistgatan och åt pasta och Pizza på en till synes trevlig restaurang, som när vi satte oss spelade klubbhits, lite för högt. Jo det blev lite ångestigt. Men det är alltid de där misslyckade sakerna som gör en semester oförglömlig.
Efter strulet har vi promenerat runt hela South Beach. Så nu har vi en vy hur allt hänger ihop. Men idag var det verkligen Pennys dag. Första mötet med den brusande Atlanten.

20120123-205348.jpg

20120123-205402.jpg

20120123-205431.jpg

20120123-205600.jpg

20120123-205451.jpg

20120123-205641.jpg

20120123-205839.jpg

20120123-205908.jpg

20120123-205951.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lee

    Det här med att sova i vagnen. Har ni provat att sätta på henne pyjamasen och ge henne välling och medan hon dricker välling ta en långpromenad förutsatt att vagnen är vänd mot er. Kanske hon somnar då? Och ni kan sätta er någonstans sen?

  2. Mrs Justitia

    Önskar er en underbar semester!!
    Ni ser ut att ha det fantastisk och Penny är så söt!
    Hoppas ni kan koppla av och njuta ordenligt!
    ”Man lär så länge man lever!”

  3. Fia

    Tips: Om vi inte har tur (och råd) att hamna på ett hotell med ett separat sovrum ELLER en stor klädkammare som rymmer resesäng, låter vi vår 2 åring alltid sova i resesängen i badrummet. Då får vi vuxna i alla fall ett rum för oss själva under semestern. Och behöver man använda toaletten brukar det alltid finnas sådan i närheten på hotellet. Det är missär att sitta tysta i ett dyrt hotellrum på exotisk plats eller vara förpassade till balkongen när barnet sover. Då känns det inte som semester. Och vår dotter sover mkt bra i det tysta och mörka badrummet.

  4. Anna

    Amanda, köp boken om Dukandieten, den har nyss kommit ut på svenska. Där finns en hel del recept. Sedan finns det olika forum på nätet, till exempel http://dukan.forum24.se/.
    Här finns en massa recept: http://proteindieten.blogg.se/

    Men börja här för att räkna ut din perfekta målvikt: http://www.dukandiet.co.uk

    Dieten fungerar men det är ingen quick fix!!! Ska man behålla sin nya vikt måste man gå genom alla fyra faserna i viktminskingsprogrammet och det tar flera månader. Läs på ordentligt, läs Pierre Dukans egen bok så du får hela hans filosofi bakom programmet och tro inte att det bara är attack- och kryssningsfas som gäller tills du tappat dina kilon och att du sedan kan släppa det. Det svåra jobbet kommer efter viktminskningen.
    Lycka till!

  5. Amanda

    Vad fina bilder! Såg att du skrivit att du kör Dukandieten, och jag håller på och förbereder mig för att börja med den jag med! Men jag tycker att det är supersvårt att hitta bra recept på internet eller komma på något själv…. Har du några bra tips på recept eller någon blogg du läser med bra ”maträtter” med bara protein?

    Tack tack!

  6. C

    Åååh, kan ni inte kolla om restaurang Café Des Artes finns kvar?! Jag jobbade där för snart precis tio år sen, har för mig att det ligger på Collins ave… En mysig franskinspirerad restaurang.

  7. isterband

    Ni är ett coolt par, en egensinnig familj. Mycket intressanta, lite excentriska, har jag fel? Penny blir nog en spännande själ eller kanske bara helt vanlig och självklar i alla sammanhang. Färgstarka är ni, tack för det.

  8. Nathalie

    Penny är så underbart söt! Man vill ju bara gosa sönder henne. Runda, glada och goa ska bebisar va, och Penny borde absolut fundera på att bli Pampers-modell 😉 KRAM

Comments are closed.