Anitha Schulman

Ingen länge uppkoppling

Hej, vi har dålig lina den bryter ner hela tiden så två långa inlägg kom aldrig upp/försvann för nätet kopplade ner och jag glömt att spara. Så jag återkommer på söndag då det kommer bli bättre igen, har inte heller kunnat läsa kommentarer men jag kollar så fort det är stabilt och återkommer. Allt är bra här förutom att Penny blivit assjuk. Hostar och rosslar kan inte sova på nätterna. Inte vi heller med andra ord. Men på dagarna är hon på topp. Idag ska vi till Miami Zoo och gallerian Adventura om vi hinner och orkar outleten Sawgrass Mills. Vi hörs!

20120127-075716.jpg

20120127-075850.jpg

20120127-075909.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. moamamma

    Hoppa för allt i världen över Sawgrass Mills. Det är inte värt omvägen och tiden. Det är stort och rätt oinspirerande. Om man inte roas av att titta på folk. Det var nog den enda behållningen jag hade. Möjligt att det lyftes något av Burberry-butiken och att jag fyndade galet billiga nagellack från Essie. Men det kan man ju göra på roligare ställen. Typ Lincoln Road Mall. Miami är underbart!

  2. Thalia

    Var på Sawgrass Mills för några veckor sedan och måste varna er om ni åker så långt, det är en heldagstur! Vi var där två heldagar och hann knappt med

  3. Leila

    Det är kul att se att du uppdaterar bloggen nu när ni är på semester! Ännu roligare är det att se bilderna!
    Den sista bilden avundas jag på så många sätt!
    Ha en fortsatt underbar semester, och jag hoppas Penny kryar på sig snart! Kram

Comments are closed.