Anitha Schulman

Bra dag

Började dagen med 6 km löpning på stranden. Det är onekligen betydligt svårare att vara snygg i Stockholm till skillnad mot Miami där man har en mil strand och solsken året om att starta dagen med.

20120124-190156.jpg

20120124-190205.jpg
Började ju min franska proteindiet (Dukan) för en dryg vecka sen. Har hittills tappat 3,5 kg! Levde på råbiff, ostron och sashimi efter jag kom på att kokt torsk inte var det enda alternativet. Firade det med ett Alexander Wang linne. Känner mig ashet idag!

20120124-190405.jpg

20120124-190417.jpg
I övrigt. Penny njöt av gungan så mycket att hon höll på att somna.

20120124-190551.jpg
Just det de här böckerna blev det! Har börjat med Kampusch.

20120124-190700.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Anita, du ÄR ashet. Kul att det börjar hända grejer för dig. Jag bantar också bort mina mammakilon, 3 cm på 4 dagar har försvunnit i midjan. Fort skadet gå!!

  2. Hanna

    Hej! Jag ska sätta igång med Dukan imorn. Kan du inte skriva ett litet inlägg om den. Hur har du tänkt med de olika faserna, vad äter du och vad äter du inte. Jag läste nåt om havrekli, det skulle man få i sig. Har du följt det?

  3. Emelie

    Vilken otroligt fin kavaj/jacka, och måste bara fråga, vart kommer den ifrån??
    Fantastisk blogg annars, hoppas ni har en underbar semester:))

  4. Anna

    Åh nej. Vem tipsade dig om Kampusch? Måste varit en ovän. Bland de tråkigaste böcker jag läst, gripande visserligen men sättet den är skriven på är inget att hänga i granen.

  5. Malin

    Kul att läsa… för vi ska också till Miami om 1 vecka med en 7 månaders liten flicka och en 3,5åring..
    Ska bli helt underbart!!

  6. Cissi

    I början av alla lågkolhydrat-dieter tappar man 1-2 kg i vikt pga vätskeförlust. Helt enkelt pga att kolhydrater binder vätska så de får man räkna med att gå upp igen då man slutar äta enligt dieten. Bara så ni vet ni som funderar på att börja med den typen av dieter.

  7. Lotta

    ÅÅååå, den boken har jag väntat på. Jag skrev upp hennes namn direkt på en lapp som jag har i väskan när hon gästade Skavlan. Jag är en sådan som bara kan läsa böcker av den självbiogafiska sorten och gärna otäcka om jag ska fastna.

    Nu, ner till bokhandeln!

  8. lifeaccordingtoelton

    Ser underbart ut!! Kan knappt bärga mig! Åker till South Beach om 1,5 vecka med sambo och 6mån bebis, ska bli härligt!! Väldigt roligt att läsa om er resa 🙂

  9. Karin

    Har precis läst ut Kampusch bok, väldigt bra. Tur att hon överlevde detta helvete hos den galna mannen som kidnappade henne.

Comments are closed.