Anitha Schulman

Rakhyvel för tjejer

Tack finaste ni som hjälper mig med te-undersökningen, nu är det så många som svarat så den är statistiskt godkänd! NI ÄR BÄST. Tack igen. Fortsättning följer. Har bra grejer på gång inför våren nu så det ska bli mycket roligt att kicka igång med. Nu har jag på verkligen bestämt mig för att våga satsa på mig och mitt. Något jag hela tiden prioriterat ner på do it listan. Livrädd, sopat lite under mattan. Men inte längre. Först lite mammaledig sedan kickar jag igång.

När man bloggar så tror människor ibland att det är det enda man gör och någonsin jobbat med. Att man hade ett liv innan bloggen kanske inte är så lätt alltid att relatera till. Men så är det faktiskt. Jag har ju jobbat och pluggat om vartannat sedan 1998 så det fanns ett liv innan också. Nu ska jag berätta en liten historia. En historia som håller på att gå i graven. Ger den ett sista försök med konstgjord andning och ser om någon där ute är intresserad annars har det i alla fall varit en rolig erfarenhet och resa.

Jag är inget bra på att hitta på helt nya grejer. Men däremot är nog min styrka att se till sakers ofullständighet. För drygt sju år sedan stod jag i duschen och rakade bikinilinjen. Kom på att det hade ju varit betydligt lättare om själva rakbladet var kortare på bredden och tänk om hyvelskaftet var lite välvt och vridbart. Då hade man ju inte behövt slå knut på sig själv för att komma åt överallt och inte riskera att skära sig. Man skulle även kunna vrida på huvudet 180 grader för att kunna raka benen eller armhålorna med ett jämnare tryck vore ju det fantastiskt. Samt att ta fram rakblad som är anpassad för kvinnlig hårväxt. Inte lika breda vid hårroten som mannens men samtidigt lite spänstigare i sin fibertäthet.

I duschen så använder ju de allra flesta tjejer tvål när de rakar sig. Men efteråt vore det väl trevligt med en aloeveraolja efteråt som lugnar huden. Typ som man får på vaxsalong. Nu håller de flesta tjejer på med vax och olika typer av hårborttagning. Men rakhyveln är alltid ett nödvändigt komplement. Tänk om man skulle få den här rakhyveln med ett hängsmycke så man kunde hänga upp den i duschen. Så att den är lite som en snygg accessoar. Tänk om man hade fått den i en lyxig låda med några extra blad, hade man haft den framme då?

Som sagt så skjuter jag ut mig nu. Det känns fördjävligt att bara lägga ner. Det har varit mycket framgång, men vanliga jobbet, vardagen och barn har kommit emellan. Det har varit kostsamt hittills inte lönsamt alls förutom i kunskapskapital. Hur som helst så finns den här framtagen som en lackad CAD-modell, med alla funktioner fungerande. Så den är inte ett ”påhitt på ett papper”. Men det är så tungt att vara själv med en sådan här innovation. Om jag hade haft en affärspartner att vila på ibland hade det varit lättare.

Så om någon själ därute är intresserade av en presentation så får man gärna maila mig på [email protected]

Gracias!

Bijou heter hon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Du är ju fullkomligt grym! Jag har precis den andan för det innovation som du! Åh, vill vara med!

    Jag vill jobba med dig!

  2. by JODY

    Briljant idé, speciellt det där med bredden på bladet och 180 graders huvud!

    Skulle dock inte ha den hängandes som en accessoar hur snygg den än var, men jag skulle definitivt använda den. KÖÖÖÖR! 🙂

  3. Rebecka

    Det är genialiskt! Hoppas nån nappar. För vi är faktiskt en hel del som fortfarande inte vaxar utan förlitar oss på den gamla hyveln.

  4. Johanna i Lund

    Verkar ju HELT rätt tänkt! Har inte möjlighet att hjälpa på annat sätt än att tipsa väninnor om den om den dyker upp på marknaden, vilket jag hoppas den gör. Lycka till!

Comments are closed.