Anitha Schulman

En radikal sak

Vi har gjort det. Det största steget hittills. Lika jobbigt för mamma som för Penny. Vi har flyttat bort barnsängen från vår. Förra och första natten kapitulerade jag och hon sov hos oss. Nytt försök i natt. Just det om ni ska köpa schyssta undisar till era kära kan jag varmt rekommendera linjen ”Frank” av Frank Dandy. Perfekt penis placering och generös plats för pungen utan att bli boxer. Högt skurna precis som militärens fast i bättre kvalité. Säger Calle. Härliga undertröjor också.
Alltså jag vet ju inte vad som är skönt för pungen i kalsongväg men det vet ju han. Iallafall ett tips.

20111226-185838.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ulrika

    C – Det stämmer! Åldern runt 7-9 månader är första närmandestadiet. Den känsligheten som är speciell då kan gå över runt 1 år, men sen kommer det andra närmandestadiet vid 1,5…. Det är därför det är lite synd att just 1,5 är en vanlig inskolningsålder på dagis. 8 månader är m a o inte en ultimat flytta-säng-ålder men sen är det individuellt förstås och Penny är kanske jättecool med det. Lycka till hur ni än gör!

  2. Moa

    Jag samsover fortfarande med min 2 åring, mysigaste som finns. Men hoppas det går smidigt för er med Pennyflytten, alla är vi olika.

  3. C

    Hej! Ska inte vara någon besserwisser, men till mig sa BVC att man inte skulle göra några drastiska ändringar i barnets rutiner när de är kring 8 månader, de har ju någon sorts ”utvecklingskris” då och är visst väldigt känsliga. Är inte Penny 8 månader nu? Jag fick tips att flytta barnets säng tidigare eller senare, men inte vid 8 mån som sagt. Det blev senare.. Hur ni än gör så lycka till! Jag tyckte också det var tungt, men man vänjer sig såklart.
    Kram

Comments are closed.