Anitha Schulman

Badrum

Tycker att Alex & Amandas badrum blev otroligt fint. Så vi ska sätta tänderna i vårt eget. Mest för nöjes skull nu, men det kommer behöva en lösning inom en snar framtid. Badrummet är för litet för att ha ett  riktigt badkar i. Så vi ska bygga upp ett litet ”minibadkar” till Penny eller snarare en högre duschkant/vall i marockanskt kakel, ca 35 cm hög. Vi kommer ordna så att avloppet är samma som i ett badkar. Det är hela havet stormar här inne varje gång vi ska bada henne. Då kan hon inte gå än det vill säga. Vi kommer ”kakla” på befintligt klinker vilket är granit så det blir en intressant brytning. Jag är på jakt efter ett portugisiskt eller italienskt kakel men inte i för stökiga färger. Max två helst en. Så man kan ”patchworka” lite istället. Det är roligare.

Förstår ni idén med "intressant brytning".

 

Fint eller hur!
Patchwork, kanske göra samma grej till köket. Som jag älskar mässingskranar för övrigt. På jakt.

 

Ropade hem den här på julafton för 600 kr! En vacker kommod i exakt samma mått som vårt handfat är. Ska prata med ett stenhuggeri på Lidingö om att borra hål och sänka ner ett handfat i den och bygga in en blandare. Kan bli fint va?!

Tänkte nästan göra alternativt hitta ett handfat i oxiderad hamrad koppar (om det går?!) eller i hamrad mässing

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. badrum kommod

    Skriv din kommentar här!I am very much pleased with the contents you have mentioned. I wanted to thank you for this great article. I enjoyed every little bit part of it and I will be waiting for the new updates.

  2. Sara

    hej anita! en vän till mig har precis startat upp en web-butik där de importerar varor från marocko. allt mellan kuddar, väskor och hamrade handfat i koppar, mässing nysilver. de åker på resor till marocko någon gång ibland och därför går det att lägga in önskemål tror jag om mässingskranar säkert också..
    http://www.sidsid.se/badrum.html är sidan..

    ha det fint! kram

Comments are closed.