Anitha Schulman

Älskade mattor

Jag älskar äkta mattor med diskreta mönster. Blå eller mörklila äkta mattor är så otroligt vackra och skapar en varm atmosfär.

I ett modernt hem med räta vinklar och ljusa ytor kan den äga hela rummet utan att vara för spretig. Den kan skapa en mjukhet i allt det symmetriska. I ett äldre hem bona in och omfamna. Mitt råd till er är att skaffa er en vacker matta. Vi har en stor matta i sovrummet som tar upp hela golvet. Det finns ingen bättre start på dagen än att sätta ner fötterna på något mjukt och varmt istället för ett kallt golv. Det viktiga med mattan är att den ska ta en naturlig del av hemmet inte ”kolla in min feta matta”. Låt inte mattan ta över, gör den till en del. Kanske världens bästa julklapp till hemmet.

Jag säljer en av mina favoritmattor här den är superfin och i bra kvalité, till ett väldigt bra pris om ni är intresserade kolla HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Johannesson

    Skriv din kommentar här!
    Hej, missade auktionen pga felaktig info ang sluttid, blev/blir det strul är jag intresserad för 4 000:-. Hämtar isf med kontant betalning.
    Strålande bra blog!
    Hls// eva

Comments are closed.