Anitha Schulman

Förfrågan!

Hej,

Jag vill komma i kontakt med dig som kanske har fått bristningar, hängig hud efter du fått barn. Ditt underliv kanske inte är desamma som innan förlossningen.

Du som kanske har haft ont i magen och haft det i flera år utan att veta vad det är. Eller du kanske har ont någon annanstans. Kliar det i rumpan och gör ont när du går på toa?

Lider du av dålig andedräkt och har problem med dina tänder? Eller är det någon som fått ett eksem som man inte får bukt med. Hur mår din hårbotten och dina naglar egentligen?Blir du väldigt röd när du blir stressad. Får du allergiska reaktioner av något du inte vet vad som är utlösande.

Har någon en skämskroppsdel som du önskar att du hade råd att operera. Har du rent av en liten missbildning eller har du något som växer? Utslag du inte får bukt med. Hur funkar det sexuellt? Är det något som inte går eller något som gör ont.

Mår du kanske bara dåligt utan att kunna sätta fingret på det? Känner dig låg eller kanske för hög? Ja faktiskt precis vad som helst.

Du vet att du inte är själva, vi är så jäkla bra på att lida i det tysta.

Hur som helst har ni något ni vill få bukt med som ni tror att andra också har men inte vågar prata om. Skulle ni våga prata om detta för att hjälpa andra? Säg till era män också. Försök formulera vad ni har och kanske ta en bild.

Maila mig: [email protected] så hoppas jag att jag kanske kan hjälpa er.


 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Inga

  Oj oj oj, vilken reaktion! Så myxket ilska för en sån liten sak. Kära athena, jag bor inte under en sten, självklart vet jag att program köps och säljs till olika länder. Dancing with the stars var till exempel engelskt från början, heter strictly come dancing… Jag bara retades lite för att alla eefterfrågningar hittills har varit av engelska program, men anitha har fått det att låta som att hon hittat på idéen själv…

 2. Athena

  Millie och Inga, ÄR ni idioter? Snor idéer? Jävla miffon. Man KÖPER in format. Det är hur man gör. Likadant är det i England, USA och alla andra länder. Man köper in formatet och anpassar det lite till landet man bor i. Som tex Let’s Dance, som egentligen kommer ifrån det Amerikanska programmet Dancing with the stars. Man har pimpat ner och svennefierat det lite. Vips så fick man ett program som passar utmärkt här i mellanmjölks-Sverige! Om ni inte vet ett skit om saken och bara har negativt blaj att skriva – skriv inget alls! Och tro det eller ej, ”ert” kära England köper in en massa program. Oj förlåt, SNOR program.

 3. Athena

  Millie och Inga, ÄR ni idioter? Snor idéer? Jävla miffon. Man KÖPER in format. Det är hur man gör. Likadant är det i England, USA och alla andra länder. Man köper in formatet och anpassar det lite till landet man bor i. Som tex Let’s Dance, som egentligen kommer ifrån det Amerikanska programmet Dancing with the stars. Man har pimpat ner och svennefierat det lite. Vips så fick man ett program som passar utmärkt här i mellanmjölks-Sverige! Om ni inte vet ett skit om saken och bara har negativt blaj att skriva – skriv inget alls! Och tro det eller ej, ”ert” kära England köper in en massa program. Oj förlåt, SNOR program. (Och du M – Patetiskt att du störde dig så mycket på inlägget om Blondinbella men fortfarande hänger kvar här och inte bara läser, utan även kommenterar och visar ditt fula tryne. Igen. Tvi.

 4. millie i london

  Inga, jag var just påväg att skriva detsamma. dem snor ideerna rakt av och får svenska folket att tro att det är dem som kommit på skiten.

 5. m

  Vem skulle våga anförtro dig sina problem med tanke på den kränkande kvasianalysen du gjorde på stackars Isabella Lövengrip????

 6. Inga

  Jaha, ska ni göra ett svenskt ”embarrassing Bodies”, bor I uk och brukar kolla på det. Kommer ni någonsin på några egna programideer eller snor ni bara från andra länder? My big fat gypsy wedding, pregnant and behaving badly etc. Alla program ni sökt personer till här på bloggen har kommit från uk…

Comments are closed.