Anitha Schulman

LAUNCH!

Välkommen in till nya bloggen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Tittar på efter tio, om hormoner. P-piller är inte det rätta, det är helt fel. Det är brist på progestoron, naturlig progesoron är vad som behöver tillföras, inget syntetiskt.

 2. iluna

  så härligt med någon som säger precis de dom vill. jag strävar efter samma sak. gå in på min blogg där jag blottar hela mitt liv som ung trebarnsmamma. skratten, tårarna, skriken….

 3. Madelene

  Tack för att det finns såna som du. Jag håller med dig totalt. Jag förespråkar precis som du och man känner bäst vad som är bra/dåligt för sitt/sina barn. Samtidigt behöver vi mammor och pappor tid för varandra och hitta tiden för att vara med varandra utan barnen.

  Min man var så fokuserad på våra barn att han glömde både oss och sig själv. Efter att vi gått hos Familjerådgivning lyfte hela vårt förhållande och även de förespråkade precis som psykologen hos Malou.

  Kör på! Vi får inte glömma bort oss trotts att man blivit föräldrar. Jag kommer från en missbrukande familj, jag vet från det när det inte är okej att drick a tillsammans med sina barn. Det beror på nivån man är på när man är med barnen.

  Alla som ger kritik mot detta, jag tror att ni kommer få problem med både er relation och/eller era barn så småningom. Man vet i grunden vad som är rätt och fel. Forum som handlar om barn och föräldraskap har jag för länge sen gått ifrån eftersom det gjorde mig bara förvirrad. Ni hittar svaren hos er själva och bry er inte vad andra ska tycka.

  Kör på Anita.

 4. pillan79

  Herregud!! Vad trött jag är på alla muppiga moral-mammor i detta land!!! Som sagt, har du inga erkända alkoholproblem och tycker om att ta ett glas vin el två så göört!! Gå ut och roa er som par, träffa folk med el utan bebis, man behöver liksom inte bara gå o ”dö” för att man skaffar barn. Snarare tvärtom, det är nu det riktigt goda livet börjar!! GO ANITA!!

Comments are closed.