Anitha Schulman

Ny Krönika!

Det är onsdag och det är lika med krönika. HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Enligt mig den bästa krönika du skrivet, klockren faktiskt. Men man blir lite trött när man läser vissa kommentarer till din krönika.
    Förstår faktiskt inte varför folk tycker det är okej att bete sig illa på nätet, något man aldrig skulle göra i verkligheten. Det borde vara en riktlinje för alla, det man skulle säga till en person öga mot öga är okej här i kommentatorsfältet och inte mer.
    Jag saknar din blogg, och hoppas du kommer tillbaka. För jag tycker ialla fall att det är härligt att du tycker någonting och att du vågar.
    Kramar till dig

  2. André

    Hej Anitha! Har läst din blogg ibland och tycker du är förbaskat bra på att skriva, berätta om barn, relationer små och stora problem o.s.v.. Finns en del dårar därute som kommenterar med typ hemska slagord… lite som huliganer ungefär.. det är ju dom som har problem isf, inte du! Kritik, åsikter är en sak men de s.k blogghatarna är som att prata med en person som antagligen mår piss för något. Lätt att säga, men inte värt att bry sig om! Har också en teori om att eftersom bloggläsarna inte känner bloggaren, som du i detta fallet och eftersom många bloggare inte vill vara så personliga, många har inte träffat sin bloggare/bloggläsare o.s.v så är det lättare att fälla negativa kommenterer än positiva. -Lång mening, men kan det stämma? En kompis, vän, kollega eller bekant får ju inga såna hatkommentarer som du och andra får i era bloggar. Ha en fotsatt fin sensommar! Kram

  3. Tina Johansson

    Förstår vad du menar – men vi var faktiskt några som skrev snälla kommentarer hela tiden – jag var en av dem i alla fall…
    Kram på dig!

  4. Karin

    (Skrev också en kommentar i Calles blogg)

    Tycker inte riktigt att sista raden stämmer i din krönika, för det var många som skrev att dom gillade det du skrev och din blogg medans du bloggade (jag med)

    Hemskt med alla negativa kommentarerna, men väldigt många var ju possitiva/trevliga:)

    Hoppas att du bloggar snart igen.

  5. Maria, 17 år

    Jättebra krönika, och nu tänkte jag att jag skulle göra som du sa åt mig! Du är en av dom bloggar jag har läst länge och alltid tyckt varit bra! Även om du skrivit saker jag inte har hållt med om så har du alltid förklarat hur du tänker och argumenterat för din sak, alltid stått för det du sagt, och sånt måste man respektera. Jag saknar din blogg. Kan du inte bara gå tillbaka till din gamla blogg? Snälla?

Comments are closed.