Anitha Schulman

E-AWT

E-AWT står för Electro Acoustic wave therapy. Samma grej som man spränger njurstenar med. Att det funkade på celluliter var en slump att de upptäckte. Men det är en av de bästa metoderna. Madonna är så förtjust i tekniken så hon har en egen maskin hemma. Then it have to work tänkte jag! Jag är mer eller mindre besatt av celluliter eller framför allt dess förgörare. Så jag har gjort min hemläxa.

När sedan min hudterapeut som hade provat sa att det faktiskt funkade så fanns det ingen återvändo. Men det finns inte jättemånga maskiner i Stockholm och väntetiderna är månader. Så den som hade tid men ska vara en av de bästa i länet på tekniken är GhadaHairfree i Flemmingsberg. Min hudterapeut går till henne så jag bokade också. Det tog 15 minutern med pendeln från Centralen och salongen låg i stationshuset.

Alltså det gjorde bisarrt ont i början, man kunde liksom inte tro det. Men det släppte efter första 4-minutersintervallen.

Ultraljudsklegg och Elektrodriller
Tack för att man gått profylaxkurs. Andningen behövdes även i detta.

Jag kollade upp om det var farligt att amma och köra lymfdränering men det var det inte. Däremot så får man inte vara gravid.

Amningsbreak efter E-AWT och innan lymfdräneringen

Ghada plågade mig i två timmar. Men hon är så gullig så hon lovade alla som säger att de läst min blogg när de bokar tid så får man 5% på hela behandlingen (för bäst resultat 6 ggr). Jag ska dit igen på tisdag och låren känns redan slankare och slätare. Efter nästa gång ska jag få extra märkbart och hållbart resultat.

För att boka: 070-140 26 06 Ghada.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Hej Anitha!
  Jag håller på och kollar runt bland olika alternativ i jakten på att utrota mina celluliter. Vad tycker du om den här behandlingen såhär några månader senare?

  Tack för all info!!

 2. Kakan

  Åh Guld! Typan att man är fattig student och inte har råd på några år… men vad är LPG då?

 3. Loppan

  Klart man ska vara både djup och ytlig, utan lite glamm blir det ju för trist. Vad jag menar är att tex hur länge har det här används, antagligen inte så länge så att det gjorts så mycket forskning och hur kan man då tolka det, att det är helt säkert för en ammande…tycker bara att man ska tänka själv. Klart att de säger att det inte påverkar. Vad för krämer (kemikalier) vi använder påverkar ju i allra högsta grad. Har du sett Stefan Jarls film med Eva Röse, Underkastelsen?

  1. anitha

   Loppan: Tekniken har funnits sen 93 så det är ju ganska länge.
   Nej men jag har hört att den ska vara fantastisk. Ska se!

 4. Lotta

  Det låter ju helt fantastiskt!
  Är det svindyrt…? Jag skulle gärna prova detta. Tack för tipset.

  1. anitha

   Lotta: Ja det var ganska dyrt men till skillnad från andra behandlingar ska du få ett bra resultat fort som håller i sig. LPG slätar ju bara ut och sen måste man upprepa det här krossar och spränger. Så det tar betydligt längre tid innan de kommer tillbaka. Typ 1300 kr behandling.

   /Anitha

 5. Loppan

  Hihi ytligheten har fått ett nytt ansikte!! Du har aldrig tänkt på hur detta påverkar din kropp, din mjölk som du ger till ditt nyfödda barn?? Hmm, tänkte väl inte det. Men lycka till med celluliterna!

  1. anitha

   Som du ser om du LÄSER texten så har jag tagit reda på det innan jag gjorde detta. Skönt att både kunna vara ytlig och djup tycker jag.
   Tjing tjong
   Anitha

 6. Hannah

  Jag har också en lätt besatthet av allt som slimmar till och tar bort celluliter. LPG är jättebra, det funkar verkligen på mig. Testa om du inte redan gjort det:)

  Har testat tycker det här var bättre!
  Det ”känns” som att det är bättre i alla fall.
  /Anitha

Comments are closed.