Anitha Schulman

Helena Seger

Jag blir inte klok på henne. Läste precis Wellnessintervjun.

Det finns något krystat dubbelt i hennes medvetet publika sida. Hon försöker ständigt vara den enkla ”tjejen från landet”, som minsann hade en egen karriär och tjänade  minsann egna pengar innan hon träffade Zlatan. Samtidigt så glömmer hon bort sig och medvetet-omedvetet berättar om ytterligheter. Men försöker banalisera det hon precis sagt som någon sorts taffligt räddningsförsök till att verka leva ett alldagligt liv. Det förstärker bara intrycket av att hon är så långt från ”tjejen från landet” hon bara kan komma och lever allt annat än ett alldagligt liv.

Jag är en jeans och T-shirt tjej, i nästa mening jag har bara den här simpla Rolex Platinan och ett (inte vet jag) 10-karats diamantarmband från Hermês. Jag fick ett eget privatgym i present av Zlatan men använder inte det. För jag vill gå på ett vanligt gym.

Skulle något utav det här ovan vara ödmjukt och enkelt? Bilden hon kämpar så hårt för att förmedla. Det var samma plattityder i Elleintervjun i vintras. Så nu kan kan inte vara förvrängt i skrift.

Hur länge ska hon kunna surfa på sin gamla CV som marknadschef för Fly Me? Hon har inte jobbat på 9 år. Det borde finnas ett bäst föredatum på hur länge man kan claima att man har en viss bolagskompetensnivå. Det är ju inte så att hon var föredetta Statsminister direkt.

Jag tror egentligen att hon är supertrevlig och hon är onekligen begåvad. Men hon måste försöka släppa den här ”enkla tjejen” attityden. För hon är allt annat än enkel och lever allt annat än ett normalt liv. Nu lyser det av dåligt självförtroende och skuld, av att hela tiden försöka banalisera vad hon har.

Hon skulle tjäna så otroligt mycket på att våga säga, Shit vad jag har det gött, I LOVE MY LIFE! För ingen missunnar henne det eller  för den delen tror något annat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johan

    Det jag stör mig mest på är att det låter som att hon minsann tjänat lika grova pengar som Zlatan och att hon minsann har egna pengar. Hon hade nog aldrig haft råd att bo i Paris på hotell osv året runt om inte Zlatan varit med i bilden. Zlatan är mycket större än henne, både ekonomikst men också när det gäller insatser för Sverige.

  2. Lena Fallkvist

    Helena äger väl inte i någon intervju att hon INTE älskar sitt liv. Tvärtom. Jag tycker hon är fantastisk. Bor själv mycket i Milano o ser henne ofta i mataffären handla som vilken hemmafru som helst. Att hon valt att vara hemma medan barnen är små är väl grymt. Önskar jag hade kunnat det också. Dessutom har hon jobbat en hel del även om hon inte skyltar med det. Hon inreder hus o lägenheter o är damn good. Sluta döma människor efter tidningen o väx upp.

  3. Ante

    Sluta vara bittra damer. Hon har jobbat som skådis och marknadschef för både flyme och Swedish match. Hon var hade nog en rimligt bra inkomst innan hon träffade Zlatan, och jag förstår hennes frustration att bli sed som en gold digger soccerwife. Ni vet inte ett skit om hur hon är, och sitter här och läser kärringtidningar och se o hör och bildar er uppfattningar. Ni framstår som bittra och avundsjuka samtidigt som ni längtar efter glamourösa liv och skriver bloggar om ytligheter i livet.

  4. Mindy

    Helt rätt Anitha!
    Helena har troligen inte givit intervjuer tidigare därför att hon inte har en aning om vad hon ska säga. Nu när hon gör det (för att hon känner att hon tappat kontakten med yrkeslivet och måste komma tillbaka på något sätt) så blir det motstridigt och fläppt för hon har fortfarande ingen aning om vad hon ska säga – men säkerligen någon rådgivare som säger till henne att försöka framstå som ”enkel och sund”. Eftersom det är Wellness och inte bling hon ska sälja, ha ha!

  5. Jennie

    Åh, vad skönt att se att det inte bara var jag som reagerade på Wellness intervjuen. Vad är det som hänt? Gillade henne bättre när hon var lite ”hemlig”, nu börjar intervuerna rulla på…hm är de på väg hem och hon vill börja knyta lite kontakter?? Till inlägget m@rie, tror nog att hon har full koll på vad som skrivs i tidningen efter en intervju, dont you worry about that. Nja, en helt vanlig tjej…vill gå upp minst 10 kilo.. haha eat shit.

  6. Inna

    Jag tänkte på en annan sak ang Helena Seger. Om man läste intervjun och hennes krönika så motsa dom varandra! I krönikan berättade hon hur hon KÄMPAT för att gå ner mammakilona – verkligen inte ätit en enda chokladbit och i intervjun ägnas massor med utrymme åt att hon vill gå upp 10 kilo och äter som en häst!
    Lite motstridigt lixom!

  7. Susanne

    Hej Anitha! Vad skont med nagon som vagar saga vad de tycker, sa osvenskt. Och du verkar inte alls avundsjuk som nagons skrev. Intressant att hora vad andra tycker och varfor inte ta upp en diskussion – sa uppfattar i alla fall jag ditt inlagg.

    Tva kommentarer. Jag tror Helena jamfor sig med de andra fotbollsfruarna, och da ar hon sakert inte lika ”lyx-fruig” i jamforelse. Sedan tror jag ocksa att journalisten har fragat vad hon har fatt for presenter, eller har for lyxartiklar. Dock har jag inte last intervjun.

    Grattis till sot bebis!

  8. lotta

    Jösses vad du låter avundsjuk och bitter. Du har inte tänkt att det för en del personer ÄR banalt med rolexklockor och hemmagym? Att det som räknas är hälsa, familj, integritet och värderingar? Och hur man när man är i den situationen lovar sig själv att behålla sina värderingar och hur man inte vill att ens ungar ska bli bortskämda brats.
    Att bli kallad för golddigger av sina ”vänner”. Folk som undrar rakt ut vad han ser hos en när han kan få vem han vill. Att se den honom i utländsk skvallerpress på fester med de vackraste av de vackraste i London, New York och Brasilien, när man själv är rätt alldaglig. Det är faktiskt inte så jäkla roligt. Vet av egen erfarenhet och kan säga att jag HATADE hans pengar. När jag fick reda på att killen jag kärat ner mig i och skulle följa till världens ände var it-miljardär…då var det inte så roligt längre. Det är inte Hermes-armband och Rolexklockor som gör livet ”gött”.

  9. LA-mamma

    Hennes kommentarer har sin grund i Jante kulturen i Sverige. Hon är helt enkelt rädd att folk inte kommer gilla henne om hon berättar sanningen.

  10. Mormor

    Tänk vad olika det kan vara! Jag uppfattar Anitha som en jättetuff tjej och inte rädd för att ta i.
    Nyförlösta mammor oavsett förlossnings”variant” ska pysslas om man ska underlätta för dom så mycket man bara kan och de ska banne mig inte behöva bära den endaste lilla varan från ICA!
    Det är inte att vara gnällig det är att vara rädd om sig själv så man återhämtar sig så snabbt som möjligt
    Men mat kan man köpa på nätet det är helt fantastiskt! Kolla Mathem eller någon annan aktör!

  11. M@rie

    Du har aldrig funderat på att inte döma personer efter tidningsartiklar? Vem vet vad hon egentligen har sagt? Efter att ha läst din blogg framstår du faktiskt som en omogen 13 åring. Då har du ju ändå skrivit texten själv till skillnad mot t ex Helena. Så fort du får några negativa kommentarer blir du ju helt skogstokig! Dessutom att nedvärdera dina läsare som du gör är ju inte särskilt moget. Alla kan ju inte hålla med dig hela tiden. Sen verkar du så väldigt självupptagen, allt kretsar runt dig hela tiden. Du får ingen sittplats, du har operationsärr, får inte lyfta, inte sova osv. F*n ryck upp dig och lös problemen istället. Man behöver t ex inte packa påsen knökfull på Ica, man kan ta två påsar, man behöver kanske inte vagnen varje gång man åker iväg med bilen. Bärsele är ju jättebra. Kom igen nu och visa lite girlpower!

  12. Erik

    Du har rätt i det mesta där… Men jag tycker hon verkar vara fantastisk. Zlatan är väl den enda fotbollsspelare på världsnivå som har en tjej som inte är 20-årig bimbo. Den här intervjun är väl den andra någonsin som hon gjort? All cred för det. Och att vara chefen i ett hushåll som omsätter ett par hundra miljoner kr är ju inte fel. Tror hon betytt mycket för Zlatans utveckling och mognad.

  13. Louise

    DET VAR DET ABSOLUT BÄSTA JAG NÅGONSIN LÄST!!!! KAN INTE BLI MER SANT! DU STEG 10000% I MINA ÖGON NU!

  14. Lisa

    Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om Helena Seger 🙂
    Ditt engagemang måste bottna i avundsjuka tror jag…

  15. Ems

    Jag vet inte hur säker Liza är som källa när det gäller Zlatans påstådda otrohet. Att döma Helena Seger baserat på rykten känns jävligt simpelt och plumt. Me det sagt: Anitha jag håller helt och hållet med!!! Det är inget fel att bli kär i en superrik fotbollspelare och njuta av det. Grattis och all cred osv! Men var stolt, försök inte framställa dig som en enkel tjej som äter falukorv och kollar på idol i mjukiskläder och dricker lådvin. Var istället den lyxhustru du är, det är inte samma sak som att inte ha ett eget liv, eget arbete, egna pengar, egen hjärna. Det går att vara smart, stark och självständig samtidigt. Skäms inte, skryt! Skit i den där jävla jantelagen, du är rik and loving it!

Comments are closed.