Anitha Schulman

Kraschade totalt

Åkte och åt lunch med Calle, Calles jobb och Alex.

Dom där två ihop är verkligen ganska odrägliga ibland. Retar alla runt omkring sig och varandra. Men så fort de retar varandra så blir de känsliga och hotar med att de ”ska gå”. Framför allt är Calle väldigt opinionskänslig. Precis som jag pratat om tidigare så är det jobbigt med två familjemedlemmar med olika ingångar och relationer till en som besöker arbetsplatsen. ”Jagen” kan lätt bli både utmanövrerad inför sina anställda. Auktoriteten försvinner och man upplever sig förminskad.

Alex har också ett väldigt komiskt storebrorsgrepp på Calle. Han brukar peta i hans mat på ett sätt som deras pappa gjorde och Calle förvandlas till 10 år på mindre än en sekund. Rösten och språket förändras.

– Lägg av Alex, Alex lägg av. Nej Alex snälla sluta.

Alex får en plirig retsticke min som han aldrig har annars. En tidsmaskin på sekunden. Väldigt roligt att iaktta.

Sen fick jag ett jättesjunk och åkte hem. Somnade innan två och vaknade nu! Jag jobbar halvtid från och med nu fram till vecka 38. Antar att jag behövde sova eller så är det pollenhelvetet som redan börjat. Men det snöar ju?!

Lyckas glömma bort pollenintåget varje år. Undrar varför jag får snuva, torr men rinnig i ögonen och att det kliar i halsen. Det kan gå någon vecka innan jag förstår vad som pågår. Begåvat.

Jaha nu har naveln precis vänts ut och in. Annars då?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B

    ”Alex har också ett väldigt komiskt storebrorsgrepp på Calle. Han brukar peta i hans mat på ett sätt som deras pappa gjorde och Calle förvandlas till 10 år på mindre än en sekund. Rösten och språket förändras.

    – Lägg av Alex, Alex lägg av. Nej Alex snälla sluta.”

    Hahahahahhaha jag döööör.

    Ps detta är första gången jag kommenterar här, men r en flitig läsare.
    Du skriver så bra tycker jag.

  2. Ida

    Här är en till som började jobba 50% förra veckan, har BF 20/5, är trött så jag kan stå och sova 🙁 Å dessvärre känner jag av allergin redan, vi bor i Värmland så att ni i Sthlm har pollen redan borde ju nästan vara en självklarhet. Jobbigt men sant, vila är det enda rätta! Så gör som kroppen vill och sov, det gör jag!!

  3. Kringlan

    Här nere i Skåne har polen varit igång sen början av Februari. Själv tog det mig ca 1.5 månad innan jag insåg det och började knapra Aerius – försent sover ändå middag.

Comments are closed.