Anitha Schulman

Gravidkläder

Ojoj, Telia, har tydligen haft ett totalhaveri på grund av all snö som smält så därför har ganska många bloggar i Sverige idag legat nere.

Varför är alla gravidkläder så fula? Måste man se ut som en ett träsktroll bara för att man är gravid? Alla Gravidkläder utgår från att man vill dölja magen istället för att visa upp den. Jag vägrar gravidkläder in i det sista. Har ett par fåtal plagg.

Köper hellre en eller ett par  storlekar förstora kläder av varumärken med snygga snitt som mer spelar med min personliga stil. Än att se ut som något hämtat från John Bauers sagovärld. Jag ska se det som ett mission på mammaledigheten att göra snygga gravidkläder till rimliga priser. Man vill ju inte lägga ner en förmögenhet på kläder  man kan ha under limiterad period.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag förstår din tanke, man vill ju behålla sin stil även när magen växer. Känner dock att det är så himla uttjatat detta att det inte finns några snygga gravidkläder att tillgå. Det är knappast en innovativ nyhet att köpa större storlekar alt stretchiga material os´v, om man vill undvika kedjornas gravidkollektioner. Är det bara jag, eller håller du inte med om att var och varannan 70-talist som är/varit gravid ska starta ett eget märke med ”snygga gravidkläder för att det finns ett så dåligt utbud.” Gärna ekologiskt också. Om du bara ser dig omkring och googlar en stund blir du snart varse att det svämmar över av märken som vill vara ”snyggare än det tråkiga hm-utbytet.” uttjatat och sååååå trist. De flesta gör väl som du, kör på med vanliga kläder så länge tygen håller (pun intended!) Så lägg ner idén m att designa ”snygga gravidkläder” för det är så himla gjort redan.

  2. Hanna

    Åh, du är så jävla snygg! Vänta bara tills du provar amningskläder. De är små över brösten och stora över magen. Sitter som skit.

    Det bästa är nog att köpa kläder i lite större storlek under graviditeten, då kan du använda dom ett tag efter förlossningen också.

    Lycka till!
    Hanna

  3. nittan

    Vänta bara… Än så länge är du i det stadiet när magen är en fin liten bula som det är kul att visa upp men alltefter att den växer så kommer ändan att puta ut i samma takt och när det händer så är man så himla glad över att vara ett träsktroll som ingen bevärdigar med ett ögonkast ens ; )
    Men du har rätt i att njuta så länge det varar!

Comments are closed.