4 kids and braids

Airtrack och projekt

God kväll lördag!

Hoppas allt är bra med er!

Allt ok här! Försöker vända tillbaks lite granna på dygnet. Går så där kan man väl säga. Har 2 dagar kvar….

Sovmorgon idag också med andra ord. Dagen har bestått av jobb och lite hemmafix. Trillingarna har hängt i garaget nästan hela dagen. Blev så uppskattat med airtracken där ute.
Vi köpte våran för några år sedan. Den har måtten 2 meter bred 20 cm hög och 8 meter lång. Den har tyvärr inget märke å vi köpte den från Kina men finns massa återförsäljare i nu Sverige som säljer.

Riktigt kul och bra träningsredskap.
Bra också när den är lite längre. De kan ta fart och göra fler olika akrobatiska övningar på rad. Kan även öva samtidigt. Dock gör detta att den är lite tyngre. Den är lite otymplig att flytta och tar plats.
Men går snabbt att blåsa upp och snabbt att tömma. Otroligt uppskattad av alla i familjen! Jag tycker den är superkul.

Jag har jobbat idag och sedan har vi fixat här hemma. Vi har 2 lite större projekt vi ska påbörja här hemma. Ett av dom är vårt sovrum.
Vi slipade och målade golvet där inne för ett tag sedan men det blev inte bra. Så nu har vi bestämt att lägga nytt. Sedan ska det upp en vägg med en dörr.

Väggen med dörr kommer bli typ där dammsugaren står. Kommer säker ta ett tag innan vi blir klara men det känns så kul att projektet är på gång.
Har tömt större delen av rummet idag. Får se om vi börjar lägga golvet imorgon.

Ikväll blir det soffan och pizza till middag, Fler avsnitt av Designated survivor. De har lyckats med säsong 2 också. Spännande i varje avsnitt! Sedan ska vi se 1:a avsnittet i en annan serie som också verkar spännande!

Önskar er alla en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.